Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

Welcome back; your last visit was on Today
Forum Topics Replies Last Post Info
No New Posts Múlt
Itt találhatóak PRDC megértéséhez és megismeréséhez szükséges leírások. A gyorstalpalótól mélyebbre vezető történelmi ismertetőn át, a jelenleg működő cégekig, hozzáférési szintekig bezárólag minden itt található; az igényléshez vezető út első állomása. A lista folyamatosan bővül, ahogy a játék egyre több színterét fedezhetjük fel, így érdemes akkor is újra benézni, ha már jártál itt.

9 0 Sep 17 2017, 12:52 PM
In: Politikai Hierarchia
By: Kaya
No New Posts Jelen
A jelenlegi állapotok, folyamatosan frissülő modulok, egyelőre három fő részre osztva:

Az In Character Hírek modulban játékszemszögből érkező kis foszlányok találhatóak, amikkel a karakterek is szembesülhetnek a híradókban, kivetítőkön.

Az Out of Character Aktuális modulban a fórumot és játékosokat érintő hírekről tájékozódhattok, változások, ideiglenes szabályozások, esetleges eventek és egyéb közérdekű információk topikja.

Az Eddig Történt téma egy összefoglaló, mely a Múlt menüben olvasható történelmi és sztori-leírások folytatásaként összegzi röviden a játékban történt nagyobb eseményeket, rögzíti a hatásukat, amiket a többi karakter is megérezhet.

2 2 Oct 13 2017, 01:22 PM
In: OOC: Aktuális
By: Kaya
No New Posts Jövő
Avagy ami még hátra van – a folyamatban lévő és tervezett történetszálak találhatók itt, illetve a hozzájuk kapcsolódó modulok. Az adminok által útjára indított plotszálak mellett örömmel vesszük, ha a játékosok is aktivizálják magukat ilyen téren, bár az egységesség értelmében,
több embert is befolyásoló cselekményt előzőleg egyeztetni szükségeltetik.

4 0 Aug 18 2017, 04:57 PM
In: BELSŐ AKADÁLYOK
By: Kaya
 

Quick Log In


Board Statistics
1 user(s) active in the past 15 minutes
Users 1 guests, 0 members, 0 anonymous members
Bing
Show detailed by: Last Click, Member Name
Today's Birthdays
Users No members are celebrating a birthday today
Board Statistics
Statistics Our members have made a total of 299 posts
We have 71 registered members
The newest member is Gregory M. Phillipson
Most users ever online was 20 on Aug 15 2017, 07:59 PM
Members Online Today: [Collapse]
Users Most members ever online in one day was 37, last accomplished on October 18th, 2017

The following members have visited today:

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP