Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Lezárt
Új Topic
Szavazás indítása

 Hogyan regisztrálj?
Kaya
 Posted: Aug 5 2017, 06:02 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


SEGÉDLET
Avagy mi merre, és hogyan lássak hozzá?
Az első és legfontosabb lépés: bizonyosodj meg róla, hogy elolvastad a SZABÁLYZATOT. A legalapvetőbb információkat máris megtalálod ott, csak azok tudatában lépj tovább.

Játékos felhasználó regisztrálása

Ez lesz a fő profilod, amelyhez később tudod majd csatolni a karaktereidet.

Általános információk:

A regisztráció elég egyszerű, de szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy minden kért adatot megfelelően töltsön ki; mivel eredendően a "miniprofilok" (amik megjelennek a hozzászólásaid mellett a fórumban) a karakterekre lettek tervezve, vannak olyan információk, amik játékosprofilok számára lényegtelenek, például a magasság vagy a szemszín. Kitöltésüket nem is tettük kötelezővé, így ha kedved van, nyugodtan beírhatod a hajszíned, ha nincs, úgy kérlek, tégy oda egyetlen "-" jelet, esetleg csillagot.

Ezen adatok később is módosíthatóak.

És most a regisztrációról, részletesebben:

1. Az első szöveg, mellyel találkoztok, angol; a jcink általános szabályait találod ott, úgy, mint hogy a készítők nem felelősek a fórum tartalmáért, mindenki csak saját felelősségre olvassa, illetve ne tegyen közzé olyan jogvédett tartalmat, melyre nincs engedélye. Hogy tovább léphess, pipáld ki a kis négyzetet a " I HAVE READ, UNDERSTOOD AND AGREE TO THESE RULES AND CONDITIONS" felirat mellett, majd kattints a "Register" linkre.

2. A regisztrációs formához értél.

 • Username: Ide írd be a kívánt játékosneved. Ügyelj arra, hogy ne legyen feleslegesen hosszú, illetve ne tartalmazzon "ő", "ű" karaktereket.
 • A "Password" felirat alatti négyzetbe írd be a jelszavadat; minimum 3, maximum 32 karakter hosszú lehet. A mellette lévő négyzetbe írd be ismét, megerősítésként.
 • E-mail: értelemszeren az e-mail címedet írd a négyzetbe, majd ismételd meg a mellette lévőbe.
 • Human Verification Check: ki kell pipálnod a négyzetet, és megvárni, míg zöld pipává változik.
 • Receiving Email: a fórumon belül opcionális lehet, hogy az adminok illetve a többi játékos tudjanak-e számodra emailt küldeni. Amennyiben engedélyezed, pipáld ki a négyzeteket, egyébként hagyd üresen.
 • Time Zone Settings: Az időzónát állítja be, amelyben tartózkodsz; a fórum alapbeállítása a magyarországi időzóna, GMT+1:00 óra.
 • Hozzáférési szint: Userprofilnál hagyd omegán; csak karakterek szempontjából lényeges, de így legalább egységes lesz.
 • Magasság, szemszín, hajszín, kor, face claim, kapcsolati státusz és foglalkozás: amennyiben nem akarod megadni, írj be egy "*" vagy "-" jelet.
 • Tartózkodási jogosultság: Userprofilnál lényegtelen, válaszd, amelyik szimpatikus.
 • Gif URL: a miniprofilnál, ha fölé viszed az egeret, ez a gif lesz látható; igazándiból lehet kép is, amelyik szimpatikus. A mérete 230*115, amely megegyezik az 500*250-es dimenzióval, mindenképpen ekkorában fog megjelenni, úgyhogy a minőségvesztés elkerülése érdekében érdemes eleve ebben beírni. Egy konkrét linkre van szükség, mely egyenesen a kívánt képre vagy gifre mutat, és melynek a végén valamilyen képkiterjesztés, pl. ".gif", ".jpg" vagy ".png" látható. Ha szükséged van segítségre az átméretezéshez, szólj a chatben, az adminok szívesen segítenek!
 • Nagy profilkép: 200px széles, 360px magas kép, ami a "nagy" profilodon fog megjelenni; fekete fehérben néz ki a legjobban, de ez csak ajánlat.
 • Nagy profil kiskép: 172x172px dimenziójú, négyzetes kép direkt linkje; lehet .gif is, de nem feltétlenül szükséges. Ahogy a felsőbbnél, a fekete-fehér néz ki a legszebben, de nem követelmény; a vágásban szívesen segítünk.
 • Adatlap linkje: utólag hozzátehető információ, csak karakterekhez szükséges: ide kell linkelni majd azt az adatlapot, amit kitöltesz.
 • Hogy tovább lépj, be kell jelölnöd a kis négyzetet az "I agree to the terms of this registration and wish to proceed." felirat mellett. Ezzel kijelented, hogy elfogadod a regisztráció feltételeit, és tovább kívánsz lépni.
 • Hogy befejezed a regisztrációt, kattints a "Submit my registration > >" linkre.
Amint beléptél, a teljesebb és kellemesebb küllem érdekében, kérlek, tölts fel egy avatart.

Már itt elmondanék egy nagyon fontos dolgot:

AZ AVATARODNAK PONTOSAN 135*195 PIXEL MÉRETŰNEK KELL LENNIE!

Ez nagyon fontos, tekintve, hogy különben összekutyulódhat az oldal. Nem kell túl nagy grafikai tudás ahhoz, hogy vagy egy egyszerű, gépeken megtalálható képszerkesztővel, vagy online (ajánljuk a pixlr.com szerkesztőjét, mely a pixlr.com/editor linken érhető el) méretre vágd a kívánt profilképet, ám ha mégis segítség szükségeltetik hozzá, szólj bátran a chatben!

Hogy ezt megtehesd, lépj be az ablak tetején található menüsorban lévő "felhasználói beállítás" menüpontba, amely eljuttat a személyes beállításaidhoz. A felület angol, így ha esetleg szükséged volna segítségre, csak szólj, ám ilyen szinten a Google fordító sem lódít nagyot.

Oldalt, a "PERSONAL PROFILE" cím alatt találsz egy "Edit Avatar Settings" linket, kattints rá. Egy konkrét linkcímet kell beírnod az "Enter a URL to an online avatar image" négyzetbe, tehát ".jpg" vagy ".png" végződéssel. Lehetőleg biztos tárhelyről másolj linket, nehogy eltűnjön a későbbiekben. Tehát, fontos információ, hogy PONTOSAN 135*195 pixel méretű legyen!

Amennyiben véletlenül mégis rosszul töltötted fel az avatart, kérlek, jelezd egy adminisztrátornak.

Karakter igénylése

Amennyiben még nem tetted meg, úgy most elirányítanálak a LEÍRÁSOKHOZ. Mielőtt karaktert igényelsz, fontos, hogy tisztában légy a világgal. Ha egyelőre még nem tudod, milyen típusú karaktert szeretnél (burkon belüli vagy várólistás, kitaszított), úgy figyelmedbe ajánlanám a KERESETT KARAKTEREK menüpontot, ahol a már létrehozott karakterek keresik testvéreik, szüleik, barátaik, szerelmeik, ellenségeik és egyéb állatfajtákat. Ha megtetszik ott egy karakter, nem árt egyeztetni a már létrehozott karakter tulajdonosával.

A karakter igénylése előtt erről a szándékodról nem árt az adminisztrátorokat is tájékoztatni, PM-ben vagy chaten, ha mást nem, udvariasságból, illetve azért, hogy még idejekorán kiderüljön, ha az FC, amelyet kiválasztottál, foglalt. Itt szeretnénk megemlíteni azt is, hogy csak és kizárólag élő embert használhatsz karaktered képeiként; sem rajzolt, sem animált, sem semmilyen más módon mesterségesen megalkotott karakter, illetőleg már elhunyt személy nem használható!

 • Ha az ismereteid már teljesek, ismét regisztrálnod kell majd, ezúttal már a karakter nevében, így a kort, hajszínt, szemszínt, egyebeket már neki megfelelően kell kitölteni. Ha ezzel megvagy, szólj egy adminisztrátornak, akár PM-ben, akár a chaten, meg kell ugyanis várnod, hogy a karakteredet áthelyezzék a megfelelő csoportba ahhoz, hogy az adatlapot ki tudd tölteni.
 • A JCINK egyik előnye, hogy engedélyezi az úgy nevezett "sub-accountok" létrehozását, vagyis a játékos profilodhoz kapcsolhatod (és kérjük is, hogy kapcsold) a karaktereid profilját, így nem kell folyamatosan ki-be jelentkezned. Erről bővebben olvashatsz a FELHASZNÁLÓK ÖSSZEKAPCSOLÁSA menüpontban. Csak azután lépj tovább, hogy ezt elolvastad és kivitelezted.
 • Ezekután fognod kell az előre megírt űrlap kódját, melyet az IGÉNYLÉSI FOLYAMAT menüpontban találsz majd, és a szintén abban a menüben lévő KÉSZÜLŐ KARAKTEREKhez kell bemásolnod; nyitnod kell egy saját topicot, a karaktered nevével. Nincs megkötés, hogy mennyi idő alatt kell elkészülnöd a karaktereddel, nem kell egyszerre elküldened a teljes igénylést, a hozzászólásodat később is tudod szerkeszteni, de az egy-két hónapja már inaktívként ott hagyott, félkész igényléseket törölni fogjuk, az FC-k pedig ismét felszabadulnak.
 • Az igénylési űrlap kitöltéséhez minimális HTML tudás szükséges, de erről bővebben olvashatsz az ŰRLAPOKnál. Ha bármi elromlana, ami széthúzza az oldalt, szólj az adminoknak!
 • Miután az adatlapodat késznek ítéled, erről szólj az ELKÉSZÜLTEM! topikban, vagy a karaktered profiljának nevében, vagy a sajátodban, de úgy, kérünk, a karaktered nevét is említsd a hozzászólásban.
 • Ezek után egy admin szemre fogja vételezni az igénylést, és jelzi, ha hibát talált, vagy ha elfogadásra került. Ha utóbbi áll fenn, úgy az egész igénylés át is kerül az "ELKÉSZÜLT KARAKTEREK" menü megfelelő pontjába, a karaktered profiljával együtt, amellyel ezek után képes leszel írni a játéktérre. Játékostársat találhatsz a chatben vagy a JÁTÉKOSTÁRS KERESŐ menüben.

Ezek után már csak a játék van hátra, melyhez előre is jó szórakozást kívánunk! Ha bármi gond vagy kérdés adódna, keresd bátran az adminokat!


--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Lezárt
Új Topic
Szavazás indítása


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP