Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Lezárt
Új Topic
Szavazás indítása

 Segítség a fórumhoz
Kaya
 Posted: Aug 5 2017, 06:30 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


HTML
mi micsoda

A fórumok felülete bizonyos szempontból nagy szabadságod enged, bizonyos szempontból pedig épp ezért szükséges minimális HTML tudás hozzájuk. Általában ha kérdésed akad, a Google-n gyorsan meglelheted a választ, illetve felteheted chatben is, hogy a játékosok vagy adminisztrátorok válaszoljanak, segítsenek.

Az oldal alapvetően sok "kóddobozt" használ, az igénylésektől kezdve a reagokig, mindet meg is találhatod a megfelelő fórumban. Az egyszerűség kedvéért, ezeket a formákat ilyen dobozokban találod majd:

CODE
mint ez

A fórum alapvetően használ félkövér, dőlt, aláhúzott szövegek létrehozására alkalmas gombot, melyeket a hozzászólás szövege felett meg is találhatsz. Ezen kívül változtathatod a szöveg betűtípusát, méretét, színét, illetve azt, hogy jobbra, balra vagy középre igazodjon-e, ezeket a lenyitható dobozokban találod.

A "http://" gombra kattintva belinkelhetsz egy szöveget, ÍGY, az "IMG" pedig képet helyez be, melyhez közvetlen linkre van szükséged a képhez.
A fórum alapvetően széles, de mindenkit megkérünk, hogy 500 pixelnél nagyobb képet ne illesszen be, mind az esztétika, mind a struktúra miatt. 500 pixel feletti szélességű képet inkább linkeljetek!

Opció még a "@TAG" ikon, mellyel egy, a fórumra regisztrált tagot tudsz megjelölni, aki így értesítést kap róla. Mellette van a "QUOTE" ikon, amellyel idézetes kiemelést érhetsz el. Ha egy előző hozzászólásból szeretnél idézni, anélkül, hogy neked kéne másolgatni, az ő hozzászólásánál található macskakörmökre kell kattintanod. Kérlek, hogy hosszabb hozzászólásokat feleslegesen ne idézz, töröld a felesleget!

A "CODE" gombbal a fenti, kódolt kis dobozkát hívhatod életre, melybe beleillesztheted saját szöveged. Ez akkor hasznos, ha személyre szabott reagkódot szeretnél létrehozni, amelyet így nem kell folyton kikeresgetned.

A "LIST" listát hoz létre; a felugró ablakba kell beírnod a lista pontjait, egy-egy pont után entert nyomva vagy leokézva. Úgy tudod jelezni, hogy végeztél a listával, ha üres mezőnél ütsz entert.

A "DOHTML" az a gomb, ami a reagolás és az igénylés szempontjából a legfontosabb, ugyanis a reag- és igénylőkódokat is eközé kell helyezned, egyben azonban a legveszélyesebb is. Megkérünk, hogy ne ezen a fórumon próbálkozz új kódokkal ezen gomb használatával, mert komoly károkat okozhat, csak már előre elkészült és kipróbált kódokat használj, legyen az általunk vagy egyéb oldal, esetleg saját magad által készített. Mindig menj biztosra, hogy a kódot lezártad. A doHTML nem minden topikban engedélyezett, így lesz, ahol nem találod meg ezt a gombot.


--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Lezárt
Új Topic
Szavazás indítása


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP