Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Lezárt
Új Topic
Szavazás indítása

 Űrlap/Adatlap kódja
Kaya
 Posted: Aug 6 2017, 04:48 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


NÉV
FC
Ha az ember elhagyja magát, akkor a világ is lemond róla.
kor
tartózkodás
foglalkozás
hozzáférés
magasság
megkülönböztető jegyek


Tulajdonságok

Look, just because I don't be givin' no man a foot massage don't make it right for Marsellus to throw Antwone into a glass motherfuckin' house, fuckin' up the way the nigger talks. Motherfucker do that shit to me, he better paralyze my ass, 'cause I'll kill the motherfucker, know what I'm sayin'?

Előélet

Look, just because I don't be givin' no man a foot massage don't make it right for Marsellus to throw Antwone into a glass motherfuckin' house, fuckin' up the way the nigger talks. Motherfucker do that shit to me, he better paralyze my ass, 'cause I'll kill the motherfucker, know what I'm sayin'? Look, just because I don't be givin' no man a foot massage don't make it right for Marsellus to throw Antwone into a glass motherfuckin' house, fuckin' up the way the nigger talks. Motherfucker do that shit to me, he better paralyze my ass, 'cause I'll kill the motherfucker, know what I'm sayin'?
usernév


CODE

<table align="right" class="adatlap_table"><tr><td class="adalap_nagykep" style="background-image: url(FELSŐ NAGY KÉPED LINKJE); height: 250px;"></td></tr><tr><td class="adatlap_nev">KARAKTERED NEVE</td></tr><tr><td class="adatlap_fc">KARAKTERED FACE CLAIMJE</td></tr><tr><td><div class="adatlap_idezet" style="background-image: url(http://www.mediafire.com/convkey/df1d/dv85nin9j38gbj5zg.jpg); height: 125px;"><span class="span_ad">IDÉZETED SZÖVEGE</span></div></td></tr><tr><td><div class="adatlap_kiskepecske1"><img src="OLDALSÓ ELSŐ KISKÉP LINKJE"/></div><div class="adatlap_1">KARAKTERED KORA</div><div class="adatlap_2">TARTÓZKODÁSI JOGOSULTSÁG</div><div class="adatlap_3">FOGLALKOZÁS</div><div class="adatlap_4">HOZZÁFÉRÉS</div><div class="adatlap_5">MAGASSÁG</div><div class="adatlap_6">IDE ÍRD A MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JEGYEKET</div><div class="adatlap_kiskepecske2"><img src="OLDALSÓ MÁSODIK KISKÉP LINKJE"/></div></td></tr><tr><td><div class="adatlap_tartalom"><div class="adatlap_tartalom2"><br/><br/>
<center><text class="adatlap_tartszoveg"> Tulajdonságok</text></center><br/>IDE JÖNNEK A KARAKTERED TULAJDONSÁGAI
<br/><br/>
<center><text class="adatlap_tartszoveg"> Előélet</text></center><br/>

IDE JÖN A KARAKTERED ELŐÉLETE</div></div></td></tr><tr><td class="adatlap_usernev">IDE JÖN AZ USERNÉV</td></tr><tr><td style="height: 250px; width: 500px; background-image: url(IDE JÖN AZ ALSÓ NAGY KÉPED LINKJE);"></td></tr></table>Hogy kijelöld a kódot, elég csak a "kattints ide a kód kijelöléséhez" szövegre kattintanod, hogy biztos lehess benne, semmi sem marad le a kijelölésből. Azok az információk, amelyeket át kell írnod, nagy betűvel ki lettek emelve; sorrendben, amiket keresned kell:
 • FELSŐ NAGY KÉPED LINKJE - egy közvetlen link az adatlap tetejére kerülő, 250 pixel magas és 500 pixel széles képedhez.
 • KARAKTERED NEVE - értelemszerűen kereszt- és vezetéknév. Becenevet kérlek, ide ne írjatok.
 • KARAKTERED FACE CLAIMJE - teljes nevet kérünk;ha modellről lenne szó, és esetleg linkelni kellene, használd a LINK gombot.
 • IDÉZETED SZÖVEGE - Lehetőleg két soros legyen;nagyjából két mondat.
 • OLDALSÓ ELSŐ KISKÉP LINKJE - A feljebb lévő 125*125-ös kép, közvetlen url-je. Lehet animált is.
 • KOR - A karaktered kora, csupán számszerűen.
 • TARTÓZKODÁSI JOGOSULTSÁG - DC lakos, várólistás vagy kitaszított.
 • FOGLALKOZÁS - Lehetőleg rövid, egyszavas válasz; hosszabban fejtsd ki az előéletben.
 • HOZZÁFÉRÉS - Béta, Gamma vagy Delta, kitaszítottak és várólistások esetén nincs hozzáférés. Ezekről bővebben olvashatsz a leírásoknál.
 • MAGASSÁG - Három szám, mögötte a "CM" jelzővel.
 • IDE ÍRD A MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JEGYEKET - Tetoválások, hegek, egyéb ismertetők. Lehetőleg ne legyen hosszú a szöveg.
 • OLDALSÓ MÁSODIK KISKÉP LINKJE - A lejjebb lévő 125*125 pixel nagyságú képed közvetlen linkje kerül ide. Lehet animált is.
 • IDE JÖNNEK A KARAKTERED TULAJDONSÁGAI - Lehet felsorolás vagy teljes, összefüggő szöveg is. Ne használj dőlt betűn kívül más formázást.
 • IDE JÖN AZ ELŐÉLET - A követelményeknek megfelelően. Ne használj a dőlt betűn kívül más formázást.
 • IDE JÖN AZ USERNÉV - A játékosi profilod nickneve.
 • IDE JÖN AZ ALSÓ NAGY KÉPED LINKJE - Az adatlap alján található, 250 pixel magas és 500 pixel széles kép közvetlen linkje. Lehet animált is.
Ha bármilyen kérdés felmerülne, esetleg valamit nem értesz, vagy elrontottál az adatlapon, kérlek, jelezd valamelyik admin felé!

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Lezárt
Új Topic
Szavazás indítása


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP