PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Válasz írása
Új Topic
Szavazás indítása

 Keresett karakterek
Kaya
 Posted: Aug 6 2017, 05:17 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
39
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


Ide, hozzászólásba kéretik majd gyűjteni a létrehozott karakterekhez tartozókat, illetve itt lehet szemezgetni is közülük.
a te karaktered

[PROFIL] keresi...
Név | Információk, amiket fontosnak tartasz és megadsz, kor, foglalkozás, tartózkodás, FC

Ide jön a hosszabb leírás, minden, ami kellhet a karakter megalkotásához. A keresett karakter nevét színezheted aszerint, hogy mi a tartózkodási helye; a "text class="rész után a dcfelso, dcalso, kitaszitott és a varolistas opciókat kódoltam, de hagyhatod simán kéken is. A kép elhelyezkedése, nagysága, száma lényegében mindegy, amíg nem húzza szét az oldalt.


CODE
<center>
<div><table class="tablakozep"><tr><td><br/><center><text class="admin">a te karaktered</text></center><br/></tr></td><tr><td style="background-color: #6ab5d2; color: #ffffff; text-align: center; text-transform: uppercase;"><a href="http://prdc.jcink.net/">[PROFIL]
 </a>keresi...</tr></td><tr><td><div style="padding: 30px; text-align: justify;">
<text class="kitaszitott">Név</text> |<text class="dolt"> Információk, amiket fontosnak tartasz és megadsz, kor, foglalkozás, tartózkodás, FC</text><br/><center><div style="width: 420px; height: 150px; background-image: url(http://via.placeholder.com/420x150); background-position: center; "></div></center> <br/>Ide jön a hosszabb leírás, minden, ami kellhet a karakter megalkotásához. A keresett karakter nevét színezheted aszerint, hogy mi a tartózkodási helye; a "text class="rész után a dcfelso, dcalso, kitaszitott és a varolistas opciókat kódoltam, de hagyhatod simán kéken is.
</div></td></tr></table></div></center>

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
Kaya
 Posted: Aug 10 2017, 05:21 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
39
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever aloneETHAN ASHBOURNE

[PROFIL] keresi...
Calla X | Felső DC; 26-32 éves; Ajánlott FC-k: Charlotte Specer; Priyanka Chopra;

Ex-feleség, akivel van egy közös gyereke, a hat éves Miles "Milo" Ashbourne. Calla vált el Ethantől három-négy éve, mert szerinte a férfi nagyon megváltozott, és már nem volt képes vele élni; a gyermekelhelyezési perben végül Ethan nyert, ami Callának azóta is nagyon fáj, és gyűlöli érte Ethant. Milo minden hétvégét nála tölt. Meg is házasodhatott azóta, élhet párkapcsolatban, és a foglalkozása sincs megkötve. Az FC-k szintén csak ajánlások; magabiztos, erős nőként él a fejemben, ha lehet, a színész-választásban és a munkájánál is jelenjen meg ez. Valószínűleg szofisztikált, magasabb rangú családból származik, vezetéknév nincs meghatározva.

Addy X | Felső DC; 17-25 éves; Ajánlott FC: Kat Dennings

Addy Milo bébicsősze, gimnazista vagy egyetemista leányzó, a szülei régen a különleges alakulatnál szolgáltak, talán Ethan kiképzésében is részt vettek; az apja a felügyelőtisztje volt. Pimasz, nagy szájú, csupa-szív leányzó, akit nem riaszt el Ethan morcossága, sőt, eltökélten próbálja felvidítani. Ethan úgy tudja, homoszexuális, hogy ez igaz-e vagy sem, az az igénylőn múlik. Szereti a horrorfilmeket, és általában a filmeket/videójátékokat, Milóval gyakran játszik olyat is, ami még nem épp a kisfiúnak való lenne; remekül kijönnek egymással. Mivel Milot néha az éjszaka közepén kell egyedül hagynia, amolyan 0-24-es szolgálatban van a lány is, amit kellően megtérítenek számára fizetésében. Könnyen el tudnám képzelni a T.C.C. plotban, de mind ez, mind a vezetékneve vagy Face Claimje módosítható/opcionális.

Charlotte Spencer | Felső DC; 18-24 éves; Ajánlott FC: Penelope Mitchell

Ethan féltestvére, anyai ágról. Az apja halála/eltűnése után Ethan anyja (kissé klisés módon) elhunyt férje egyik legjobb barátja karjaiban találta meg a vigasztalódást, oly sikeresen, hogy hamarosan össze is házasodtak, és megszületett Charlie. Egyszer már igényelve volt, és volt vele játszva egy kör; tetoválóművész volt, aki direkt módon lázadt a testvére ellen, androidokat segített, néha illegális bevándorlókat bújtatott, szexuális beállítottságát illetően pedig biszexuális volt, fenntartva a véleményét, hogy az embereket (és androidokat) nem szabad elítélni semmilyen hovatartozás alapján. Hogy az új igénylő folytatja-e ezt az utat, az rajta áll, de azt mindenképpen szeretném, ha különbözne Ethantől – vagy ezen a lázadó módon, vagy esetleg egy divatőrült, bulizós, pasizós húgot is el tudok képzelni. Sokat lóg Ethannél, kihasználva, hogy ő mennyire keveset van otthon, úszkál a tetőtéri medencében és megeszi a vásárolt kaját a hűtőből, néha Addy és Milo hathatós segítségével. Az FC változtatható, de lehetőség szerint maradjon szőke és kék szemű.
SETH REESE

[PROFIL] keresi...
Alana Reese | Várólistás; 23-32 éves; Ajánlott FC-k: Alycia Debnam-Carey; Mallory Jansen; Jessica Harmon

Seth nővére, és az egyetlen ok, amiért még nem nyírta ki valaki. Robena Cane csoportjával él, az öccsével együtt;volt egy bátyjuk is, aki azonban évekkel ezelőtt ott hagyta őket és csatlakozott a K-17 fosztogató bandához, amelyik egyébként az anyját is megölte. Felelősségteljes, tyúkanyó típus, határozott, meleg szívű, bár nem feltétlenül bánik kesztyűs kézzel Seth-tel. Ő is megszenvedte az apjuk erőszakos nevelését, és ő döntött úgy, hogy ki kell ebből rántania Seth-et. A legjobban FC-nek Jessica Harmonnak örülnék, mivel ő tényleg Seth FC-jének a nővére, de elég kevés róla az anyag, úgyhogy szabad a vásár. //files.jcink.net/html/emoticons/smile.gifLucas Bennett

[PROFIL] keresi...
Rory & Dawn Bennett | Felső DC; 15-19 évesek; Ajánlott FC-k: Haley Lu Richardson és/vagy Molly Quinn

Luke ikerlányai, még az előző feleségétől, Alice-től; hét évvel ezelőtt váltak el, az anyjuk igazából nem is harcolt azért, hogy nála helyezzék el őket, így végül megosztott felügyeletet kaptak felettük, de igazság szerint Alice-nek azóta új férje van, egy szenátor, akivel gyakran utazik a burkok között, a találkozók pedig elmaradnak. Nem muszáj feltétlenül hasonlítaniuk, lehetnek kétpetéjű ikrek is; Rory az idősebb és a harciasabb, igazi duzzogó, meg nem értett tinédzser, aki imád bajba kerülni, pláne azóta, hogy Luke-ot két évvel ezelőtt száműzték a burok alól. Dawn sokkal nyájasabb, rendkívül okos, aki sokkal elfogadóbb volt a jelenlegi helyzetükkel és Genesisszel szemben is. Van még egy kisebb húguk, Emma, aki néhány évvel fiatalabb náluk. Miután Luke-ot (és aztán a mostohaanyjukat is) kirakták a burok alól, Lucas ikertestvérénél, Mitchellnél nevelkednek, aki annak idején szintén katona volt, most már azonban farmerként dolgozik, minden nap ingázik DC és Richmond között. Mitch bácsinak van egy felesége, egy fogadott és két saját fia, úgyhogy nagy családdal kell osztozniuk egy eredetileg nem ennyi emberre tervezett házon.

Alice X | Felső DC; 38-43 éves; Ajánlott FC: Jennifer Connelly

Lucas volt felesége, akivel három közös gyerekük van, a fentebb olvasható ikerlányok, Rory (teljes nevén Aurora) és Dawn, valamint a fiatalabb Emma. Magabiztos, ambiciózus nő, alapvetően jó szándékú, de kissé túlzottan is magasra törő, ami Luke-ot illeti. Volt egy elképzelése az életről, nagyon vidám és szórakoztató jelenség volt, igazi fénysugár a háború sötétjében, ez vonzotta hozzá Lucast is. Fiatalon házasodtak össze, talán gyorsabban, mint kellett volna; Luke akkoriban még a széthullás előtti Egyesült Államok hadseregében szolgált, szép reményű mesterlövész volt, rendes karrier állt előtte, ami Alice-nek imponált. Aztán a tél beálltával nem csak a kusza világban, a házasságukban is romlani kezdtek a dolgok; talán meggondolatlanul vágtak bele a házasságba, talán egyszerűen ez volt a sorsuk, mindenesetre, miután Luke visszautasított egy megkeresést a különleges osztagtól, ami több pénzzel járt volna, végleg megromlott a viszonyuk, és a válás mellett döntöttek, tekintve, hogy nyilvánvalóan mások voltak a céljaik. Ennek hét éve; a rövid jogi procedúrát követően baráti viszonyt alakítottak ki egymással, Alice hozzáment egy szenátorhoz (hogy szerelemből vagy érdekből, az az igénylőre van bízva), Luke pedig három évvel ezelőtt feleségül vette Genesist. Hogy Luke két évvel ezelőtti száműzését követően miért nem vette magához a gyerekeket, azért, mert az új férje nincs oda értük, vagy saját magának nem fűlött a foga engedetlen tinédzserek neveléséhez, az is az igénylőn múlik.

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
Darcy
 Posted: Aug 29 2017, 03:55 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
170 cm
Szemszín:
barna
Hajszín:
szőke
Kor:
19
14
bejegyzés
Kitaszított
egyetemista #pszicho
chipset majszolva tinderezikClark McCain

[PROFIL] keresi...
Vivienne Sutton |Felső DC, szenátor, 40/50, Ajánlott FC: Julianne Moore; Jessica Chastain

A face claimtől függően Vivienne lehet a karrierje elején, vagy lehet már régóta tiszteletbeli tagja a Szenátusnak, mint igazságügyért felelős szenátor. Cohen bevándorlásügyért felelős szenátor halála után a férfi veje, Clark McCain pályázta meg a bevándorlásügy posztját, és az éleslátású nő rögtön kiszagolta, hogy köze lehet a balesethez. Persze nem ő az egyetlen a Szenátusban, akinek szemet szúrt ez, viszont egyedül ő rendelkezik annyi igazságérzettel, hogy képtelen legyen szemet hunyni az eset felett, melynek másik gyanúsítottja a szintén szenátusi tag Forbes tábornok. Vivienne célja mindenekelőtt a reform, és ha ehhez ki kell golyóznia egy-egy kollégát, örömmel megteszi. Ha szeretnéd kiigényelni, privátban azért elküldök egy gyorstalpalót erről a történetszálról, hogy jobban képben legyél.Ridley Coleman

[PROFIL] keresi...
Eleanor "Ellie" Coleman |Felső DC, ügyész, 26 éves, Ajánlott FC: Crystal Reed

Reid Coleman nővére, jelenleg állami alkalmazottként dolgozik, mint ügyész. Sok mindenben hasonlítanak az öccsével, és mindkettejükben csörgedezik az a bizonyos "ügyvéd-vér", úgyhogy egyikük sem egy könnyű eset. Ez sokszor megnehezíti a közös nevezőre jutást, főleg, mivel politikai téren egyszerűen képtelenek elfogadni a másik nézeteit – Ridley elítéli, hogy Eleanor az állam jogi képviselőjeként dolgozik, és koncepciós pereknek vagy inkvizíciónak nevezi a munkáját; Ellie pedig úgy gondolja, az öccsének ideje lenne végre megkomolyodnia, elfogadni a kőkemény valóságot, és beilleszkedni a társadalom új szerkezetébe (amit egyébként maga sem kedvel különösebben, viszont nem hisz a változásban). Eleanor alapvetően nyitott, barátságos személyiség, de egyben felelősségteljes és földhözragadt módon realista is. A korához képest meglepően érett és éleslátású, és bátran kiáll az igazság mellett, még akkor is, ha ezzel másokkal szembeni véleményt is kell megfogalmaznia. Az a fajta barát, aki egy kicsit mindig kívül áll az élet körforgásán, és odafentről objektívan lát mindent, ezért mindig ő lát el a legjobb tanácsokkal. Ezen tulajdonságai a legfőbb okai annak, hogy az öccse "nem ismert rá", amikor a kormány oldalára szegődött. Olykori nézeteltéréseik ellenére a testvérpár szoros kapcsolatot ápol egymással, és mindketten az életüket adnák a másikért. Éppen ezért igyekszik az aggódó nővér meggyőzni Ridley-t, hogy ne fecsérelje a tehetségét a fantáziáira, és hagyjon fel a lázadozással, még mielőtt lebukik. (Később szerepe lehet a TCC-történetszálban.)

--------------------
Darcy
Email Poster
^
Kaya
 Posted: Sep 3 2017, 09:08 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
39
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever aloneKyle Elliott

[PROFIL] keresi...
Alexis Elliott|Alsó DC; 21-27 éves; FC: Suzy Bae

Liam Elliott vérszerinti, és Kyle Elliott fogadott nővére. Néhány évvel idősebb csak az öccsénél, így ha Liam nem lett volna mindig is egy kicsit furcsa, valószínűleg egészen jól kijönnének egymással; a felszín alatt persze szoros testvéri kötelék alakult ki köztük, ám a nagyközönség előtt Alexis folyamatosan kiabál, zsörtölődik, megharagszik, megsértődik az öccsére, rendszerint jó okkal. Az egyedüli a családban, aki szerint Kyle-t valahogy észhez kéne téríteni, és elmondani neki, hogy mi történt az igazi családjával, szerinte egyszerűen joga van tudni; nyíltan azonban ő is benne van a színjátékban, az apjukról egyébként sem sokat beszélnek. Empatikus és felelősségteljes, kénytelen volt rögtön középiskola után munkába állni, hogy segíthessen az anyjuknak eltartani a családot; valahol egy kicsit neheztel is a fiúkra, amiért neki nem adatott meg, hogy egyetemre járhasson, és valami kevésbé "alantas" munkát végezzen. Nincs megszabva, mit dolgozik, de a személyiségéhez el tudnék képzelni ápolói pályafutást, mint az anyjuknál. Az anyjukkal ellentétben azonban többé-kevésbé tisztában van azzal, az öccsei min ügyködnek, és ismeri a többi T.C.C.-st is; hogy ezzel kapcsolatban mi a véleménye, az az igénylőre van bízva. FC-nek nem kötelező meghagyni Ardent, de mindenképpen koreai származású legyen a választott; nem kínai, nem japán, nem vietnami.

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
Kendra
 Posted: Sep 4 2017, 08:42 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
162 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
12
bejegyzés
cyber girl
Diplomata
admin
committed to prdcRobena Cane

[PROFIL] keresi...
Jeremiah Cane | Burkon kívüli, 23-27 éves, FC ajánlás: Bobby Campo; Luke Grimes; Jullian Morris

Jeremiah, avagy Jer, ahogy a legtöbben ismerik Robena Cane öccsét, örökvidám, jókedélyű fickó. Bár édesapja, Lincoln Cane fiának is a sereget szánta, mint örök életcél, Jer sosem volt igazán a háború gyermeke. A fiatal férfi a könyvek, a tudomány, az élet és a szabadság szerelmeseként gyűlölte mindazt, amivel a hadsereg járt. Nem meglepő tehát, hogy örömmel engedte át nővérének, Robenának, apja örök szárnysegédnek a feladatot, mikor eljött az ideje, hogy a háború közepén apátlanul maradt kis csapatot valaki összefogja és irányítsa. Ez a csapat azóta már a százas létszámot is átlépte, s Jer fontos tagja: nővérével mindig is szoros kapcsolatot ápolt, mindent megosztottak egymással, természetes tehát, hogy Robena az öccse minden gondolatát és tanácsát meghallgatja. Kapcsolatukban Jeremiah a száguldó szél, míg Robena a mozdulatlan kőszikla, ezáltal képes olyan dolgokat is meglátni és észrevenni, amikre nővére nem lenne képes (vagy fél meglátni). Ez teszi őt olyan fontossá mind a csapat, mind Robena számára.
Robena hajlamos rá, hogy anyáskodjon az öccse felett, mindezt azért, mert annyira szereti és még mindig a kisöccsének tartja. Hogy Jer ezellen lázadozik, idegesíti, vagy elviseli, az igénylőre bízom.
Az FC opcionális, nem muszáj a felsorolt három közül választani. De szeretném, ha maradnánk ennél a vidám, kisfiús bájnál. Illetve arra gondoltam még, hogy Jernek van egy nagyon komoly kapcsolata (akár menyasszony, vagy feleség), ha ehhez kedve van a leendő igénylőnek, beleépítheti és meghirdetheti a nő szerepét, de ez sem kötelező!

--------------------
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

mindenféle ötletre vevő vagyok, írjon bárki bátran!
Email PosterEmail Poster
^
Maegar
 Posted: Sep 8 2017, 09:20 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
166 cm
Szemszín:
zöld
Hajszín:
sötétbarna
Kor:
20
1
bejegyzés
#me
Felsö DC
egyetemista #GYTK
magányos farkasChelsea Hayes

[PROFIL] keresi...
Lana Jennett | Kitaszított, ex-újságíró, 22-25 éves, ajánlott FC: Malese Jow

Lana egyike azon egészséges mértékben merész és talpraesett személyeknek, akik karakánul kimondják azt, amit éppen gondolnak, és éppen ennek köszönhette azt, hogy alig az újságírói pályafutása elején hamarosan a burkon kívül találta magát, csak sajnos nem retúrjeggyel. (Hogy az odavezető életútja milyen volt, azt teljes egészében az igénylőre bízom, ahogy azt is, milyen jellegű cikkekkel érdemelte ki a kormány szeretetét – megkérdőjelezhette az androidellenességet, bírálhatta a kormányt, vagy szót is emelhetett a burkon kívül tartózkodó várólistások nevében, ismét csak odadöfve egyet a kormánynak.) Nem sokkal később talált oda Robena Cane csapatához, miközben a saját szemével is meggyőződhetett arról, milyen áldatlan állapotok uralkodnak odakint. Az ott töltött hetek múltán, mikor éppen szétnézni indult, fedezte fel Chelsea-t a többiektől elvonultan sírni, és mivel hajtotta az újságírói vénája, tudni akarta, hogy mi történt – lényegében ennek köszönhette azt, hogy köztük először lassan barátnői, majd szinte nővéri kapcsolat alakult ki. Ezzel lényegében a lány első és egyetlen legjobb barátnője posztot ki is érdemelte, főleg, hogy másokhoz képest nagyon jól tűri a lány gyakori hangulatingadozásait; mert tudja, miért vannak.
Hogy a csoportban milyen szerepet tölt be jelenleg, és azóta milyen kapcsolatokat alakított ki, szintén az igénylőre bízom, ahogy azt is, hogy a burkon kívül töltött lét mennyire hatott a személyiségére.
Email Poster
^
Kaya
 Posted: Sep 10 2017, 09:17 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
39
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever aloneBailey Sossa

[PROFIL] keresi...
Tanner DeFalco | 23-27 éves, technikus/programozó/fejlesztő, Ajánlott FC: Dylan O'Brien

A BDIS kisegítő technikai személyzetének tagja, akárcsak Bailey, munka- és irodatársak, úgyhogy kötelező jelleggel jól kijönnek egymással, bár én inkább baráti viszonyra gondoltam. Kortól függően lehetnek régebb óta barátok, akár legjobb barátság szintjén is. Tanner hasonlóan energikus személyiség, mint Bailey, habár emellé nála társul még egy jó adag neurotikusság és hipochondria, folyamatosan bebeszél magának legalább három halálos betegséget, meg kettőt, ami még rosszabb is. Betegesen tisztaságmániás, Bailey gyakran kergeti az őrületbe azzal, hogy morzsákat hagy az asztalon, vagy a koszos kávésbögrét a személyzeti konyha mosogatójában. Szakmailag is sokszor kerülnek ellentétes oldalra, Bailey ugyanis inkább a fizikai, illetve biztonsági technológiával, valamint adatelemzéssel foglalkozik, míg Tanner sokkal mélyebben jár a programozásban és virtuális világban. Hogy úgy mondjam, Tanner kitalálja, Bailey pedig megépíti; jól kiegészítik egymást. Háttér tekintetében nincs megkötés, és az FC-t sem kötelező megtartani, de lehetőleg legalább minimális szinten látszódjon a választotton, hogy ideje nagy részét nem egy edzőteremben vagy villogó kamerák előtt tölti.

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
Kendra
 Posted: Sep 14 2017, 07:44 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
162 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
12
bejegyzés
cyber girl
Diplomata
admin
committed to prdcRAPHAEL MADDOX

[PROFIL] keresi...
Georgia Martin | Alsó DC; mechatronikai mérnök/mezei szerelő; 23-27 éves; Ajánlott FC: Kate Mara

Georgie/Gia Martin fontos szerepet játszott Maddox életében: ő volt az első igazi szerelme. (Hogy a szerelem viszonzott volt, illetve beteljesedett-e, azt a jövőbeni kiigénylővel megbeszélném, egyelőre egyébként nem számít - ahogy a történetszálban sem.) Nem mellesleg pedig a főnöke lánya. Martin apuka szerelő műhelye alsó DC-ben mindig is forgalmas kis üzlet volt, s a tizenhat éves Maddox segítsége nélkülözhetetlen volt. Georgie/Gia mindig is szeretett besegíteni édesapjának munkahelyén, akkoriban főleg, mikor Raphael Maddox is ott volt, hiszen jól kijött a fiúval, aki öt évet dolgozott velük.
Hogy a nő az elmúlt hat évben mit kezdett az életével, az igénylőre bízom, annyit szeretnék kikötni, hogy Georgie/Gia élete nagy részét gépek közt töltötte el, ahogy fent is írtam, tanulhatott is egyetemen, hogy mérnöki diplomája legyen, de maradhatott is apja mellett szerelőként.
Ami Maddox és Georgie/Gia újratalálkozását és a múltját illeti: Georgie/Gia és Maddox évekkel korábban is részt vettek illegális műszaki-, illetve androidalkatrész-kereskedelemben, ez most sincs másképp. A nő azonban hallott pletykákat, hogy ismeretlen eredetű alkatrészek mostanában felsőbb körökbe, talán a hadseregbe szállingóznak (Herkules Projekt történetszál!!!), és úgy gondolja, Maddox az egyetlen ember, akit ezekkel az információkkal megbízhat.

--------------------
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

mindenféle ötletre vevő vagyok, írjon bárki bátran!
Email PosterEmail Poster
^
Darcy
 Posted: Sep 15 2017, 12:59 AM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
170 cm
Szemszín:
barna
Hajszín:
szőke
Kor:
19
14
bejegyzés
Kitaszított
egyetemista #pszicho
chipset majszolva tinderezikKapitólium

[-] keresi...
Helena Ziegler | 37, felső DC, talk show host, Lana Parrilla (ajánlott)

Miután a "Sunday Morning Show" korábbi műsorvezetőjéről kiderült, hogy titokban szcientológiai nézeteket vall, a helyét Helena Ziegler vette át, aki azóta is törzsvendége DC politikai krémjének. Helena a kapitólium parazitájaként mászta meg a nyúllétrát, lépten-nyomon szenátorok és tanácsosok ágyába bújva. Kegyetlen egy hárpia, aki részben személyes meggyőződésből, részben pedig az elsikkasztható pénzek miatt szolgálja a rendszert. Gyűlöli a többi nőt, akikre konkurenciaként tekint, főképp, ha azok a politikai spektrum túloldalán helyezkedtek el, ezért valószínűleg nincsen jóban Vivienne-nel és Quinn-nel, Clarkkal viszont igazi puszipajtások. Az estélyeken nagy csókos, a leghangosabban kacagó a társaságban, és őszintén élvezi a fényűző életet, amit a felső párezer köreibe férkőzve kiharcolt magának. Műsorában az Oprah-stílust produkálja, született karizmájával pártatlanságot, őszinte érdeklődést színlel, miközben a kérdéseket a terv szerint alakítja. Felszínes, anyagias, utálatos nőszemély, egy igazi kígyó; mindenkit lenéz és gond nélkül megaláz vagy kibeszél, ha elkapja az irigység. Konzervatív beállítottságú, szigorú erkölcsi kódex alapján ítélkezik mások felett, mindig valamelyik főmufti fülébe duruzsolva az undok megjegyzéseit, amin aztán jókat kacagnak partnerével.

Szerepe lehet bármelyik nagyobb szálban, részben Clark McCain keresettjeihez sorolnám.

Kapitólium

[-] keresi...
Adria Dominguez | 26, felső DC, feleség, Eiza Gonzalez

Carver szenátor fiatal felesége, akinek nincs ki mind a négy kereke. Ez kiderül többek között abból is, hogy egyébként valóban szerelmes a férjébe, akivel látszólag imádják egymást. Carver hiába számít jóképűnek még az ötödik iksz derekán is, az azért mindenkinek tiszta, hogy nem normális, ha az embernek vele egyidős mostohafia van. Adria nem tud mindent a férfiról, viszont azzal tisztában és békességben van, hogy a yachtjaik a jakuzzival és a fedélzeten szaladgáló inasokkal együtt egytől-egyig mind lopottak. Ebből ő csak a luxust érzékeli, amiért tiszteli és csodálja a férjét. Adria nagyon alulról jutott odáig, ahol most van, és ez még mindig átüt a modorán. Egy alsó kerületi bisztróban kezdte, mint pincérnő – nem csak helyzetéből, de tehetségének hiányából is adódik, hogy önállóan nem vitte valami sokra. Lobbanékony, heves természetű "vadóc", sőt, olykor egyenesen aggresszív, ami miatt terápiára is kötelezték már, ahol megtanították neki, hogyan kell lélegezni, ha hirtelen kedvünk támad a műkörmünkkel kitépni egy kolléganőnk minden hajszálát. Adria a drámának él, bár tény, hogy ő valóban komolyan is gondolja, ha felkap egy tányért és áthajítja az ebédlőn. Ha nem kapja meg, amit akar, nyilvános hisztit rendez a Prada egyik üzletében, és annak az eladó fogja meginni a levét, akinek az üzlettől kapott egyenkosztüme a legdrágább viselete – ami azt illeti, még szerencsésnek is mondhtaja magát, ha megússza Adria hisztériáját egyetlen karcolás nélkül.

Szerepe lehet többek között egy, a férjével kapcsolatos szálban, így számítani lehet találkozóra Seneca Coyle-lal és Gabriel Morgannel. Minden bizonnyal ismeri Sanne és Clark McCaint.

--------------------
Darcy
Email Poster
^
Darcy
 Posted: Sep 17 2017, 10:35 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
170 cm
Szemszín:
barna
Hajszín:
szőke
Kor:
19
14
bejegyzés
Kitaszított
egyetemista #pszicho
chipset majszolva tinderezikBDIS

[-] keresi...
Amrita Kadam | Diana Penty (opcionális), 27-28, zászlós, elit alakulat: a Héphaisztosz-raj rajparancsnok-helyettese

Sandhiya Rajiv Kadam szenátor lánya, törzszászlós a BDIS elit alakulatának Héphaisztos-rajánál, ahol a rajparancsnok helyettese. Az édesanyja tulajdonképpen a "legkisebb rossz" a szenátusban: tisztában van ugyan a Szenátus által meghozott döntések súlyával, amikhez karnyújtással adja szavazatát, viszont ezt csak kényszerből teszi. Az engedelmesség árán olyan pozíciót szerez meg, amelyet a DCU, azaz DC egyetlen felsőoktatási intézménye és az egyetem polgárai javára igyekszik fordítani. Sandhiya befolyásának köszönheti számtalan kar, hogy a mai napig működhet – Sandhiya ugyanis semmit sem tart fontosabbnak a tudománynál és a tanulásnál. Ő maga is nagyrészt szorgalmának köszönheti, hogy most a szenátori székben ül – és részben persze a jólétnek, amibe született. A Szenátus többségével ellentétben azonban ő inkább a jólét terjesztését, mintsem kisajátítását tűzte ki céljául, és ennek kulcsát az oktatásban látja.
Lánya, Amrita mindig elsőszámú példaképeként tekintett anyjára. Örökölte és eltanulta tőle fegyelmezettségét és szorgalmát; mindig egy kissé koravén személyiség volt, akit jobban foglalkoztatott a jövője, mint a szórakozás. Ahogy anyja, úgy ő is részben eltökéltségének, részben pedig helyzetének köszönheti a pozícióját. Képzett katona, de az igénylő tartsa fejben, hogy Amrita tevékenységének központjában nem a kickboxolás és szuperhősi teljesítmény áll, hanem az elméleti és szervezői képességek: rendelkezhet mérnöki, tűzszerészi ismeretekkel, jártas lehet a fizika, kémia és matematika terén, stb., de ne keverjük Lara Crofttal, mert Amrita feladata elsősorban a szervezésben és tervezésben áll.
Minden bizonnyal ismeri az összes elit alakulatnál dolgozó karaktert, plusz a kapitóliumban dolgozó karaktereket és azoknak családtagjait. Konzervatív, mégis nyitott, bölcs jellem, a jó oldalon áll. Egy kicsit munkaorientált és karrierista, de természetesen nem kell unalmasnak vagy karótnyeltnek lennie, sőt, egy kis szociális érzékenység jót tenne a karakterének. (De egyébként az igénylőre bízom.) Az FC lehet bárki, csak indiai legyen, és öltözködjön viszonylag elegánsan, mert Amrita mégiscsak egy szenátor lánya; fontos eseményeken estélyi helyett például az egész családja alkalmi népviseletben jelenik meg.

--------------------
Darcy
Email Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Válasz írása
Új Topic
Szavazás indítása


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP