Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Válasz írása
Új Topic
Szavazás indítása

 Nem Játékos Karakterek
Kaya
 Posted: Aug 6 2017, 06:29 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


Ide kerülnek majd a Nem Játékos Karakterek, azaz NJK-k, akik fontos pozíciókat foglalnak el, nem feltétlenül csak a város, de akár játékos karakterek életében.

NÉV ÉS RANG
KOR ; HOVATARTOZÁS
FC; HASZNÁLHATÓSÁG
Ide jön a leírás


CODE
<center><table class="njktabla" style="background-color: #f8f8f8;"><tr><td><div class="njkkiskep"><img src="IDE JÖN A KÉP URLJE" style="width: 135px; height: 195px;"></div></td></tr><tr><td><div class="njkcimdiv"><text class="njkcim">NÉV ÉS RANG</text></div></td></tr><tr><td><div class="njkinfo">KOR; HOVATARTOZÁS
</div></tr></td>
<tr><td><div class="njkinfo2">FC; HASZNÁLHATÓSÁG</div></tr></td><tr><td class="njkszoveg"><div class="szovegnjk">
Ide jön a leírás

<br/></div></td></tr></table>

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
Kaya
 Posted: Aug 14 2017, 03:44 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


ROMAN BRADSHAW KONZUL
64 ; HOVATARTOZÁS: VÁROSI TANÁCS; POLGÁRMESTER ("KONZUL")
FC: Jamey Sheridan; engedéllyel használható
Roman Bradshaw fejéből pattant ki a mesterséges ózonréteg ötlete, és szerencsére elég tőkével rendelkezett ahhoz, hogy tervét meg is valósítsa. Ezzel a világ egyik legégetőbb problémáját orvosolta, és az Egyesült Államok egyik legnagyobb befektetőjévé vált. Nemsokkal ezután megalapította a BHS-t (Black Hawk Security), amely az USA szétesését követően Washington egyik legbefolyásosabb vállalkozásává vált, és az új társadalom egyik legfőbb értékét, a városi információállományt őrzi. Bradshaw a Tél utáni hatalmi üresedést kihasználva, politikai körével karöltve átvette a tulajdonában álló burok alatti irányítást, mint „konzul” (a városi rangok és tisztek elnevezésének többsége Bradshaw történelem-imádatához kötődik), és manapság felsőbb tízezerbe tartozó elvtársaival a Szenátuson keresztül érvényesítik akaratukat.


SAMUEL FORBES BÁTORNOK
59 ; HOVATARTOZÁS: VÁROSI TANÁCS; BDIS (főparancsnok)
FC: Stephen Lang; engedéllyel használható
Forbes háborús veteránként a legalsó lépcsőfokról kezdte, de mára a BDIS fejeként Bradshaw jobbkezének tekintik. A tábornok az egyik legbefolyásosabb szenátor, és hatalmát nem fél a saját céljai érdekében felhasználni – csak meg kell várnia, míg elérkezik a megfelelő pillanat. Addig is katonás következetességgel irányítja a város büntetés-végrehajtási erejét, ily módon DC teljes lakosságának tartózkodási joga felett ítélkezve. A tökéletes falon belüli fegyelem fenntartása érdekében nem zárkózik el a kegyetlen, igazságtalan büntetések kiszabásától sem, és látszólag nem zavarja, hogy a gyakorlatban az általa betartatott szabályok többet ártanak, mint használnak.


RICHARD A. COHEN SZENÁTOR
56; HOVATARTOZÁS: VÁROSI TANÁCS; bevándorlásügy
FC: Gildart Jackson; elhunyt
A bevándorlásügyért felelős szenátor görbe estéiről történetek és pletykák százai szórakoztatják a nagyérdeműt, ugyanis köztudott, hogy ez az ember semmit sem értékel jobban a jó bornál vagy nőnél. A Szenátuson belül ennek ellenére nagy tiszteletnek örvend, hiszen feladatköre elengedhetetlen a város kormányzásához, és ő is egyedül a felsőbb réteg érdekeit tartja szem előtt, akár a tanács többi tagja. Éppen ezért nehéz lenne ráfogni, hogy jó munkát végez, de legyünk őszinték: az ő esetében már az is figyelemre méltó teljesítmény, hogy reggelente képes felülkerekedni a másnaposságán, és bevonszolni magát az országházba. Ennél már csak az dobhatna többet a karrierjén, ha egyszer tartaná a száját, és nem mondana folyton ellent Forbes akaratának.


Spencer Kramer őrnagy
59 ; HOVATARTOZÁS: BDIS különleges alakulat (parancsnok)
FC: Alan Dale; szabadon használható
A BDIS különleges alakulatának vasszigorral és acélos tekintettel rendelkező parancsnoka nem mai csirke, és épp eleget látott a világból (mind a háború előttiből, mind az utána következőből) ahhoz, hogy mogorva pesszimizmussal forduljon a jövő felé. A látszat ellenére, ahogy olyan sokszor, a rideg, morgó-medve külső valamivel kevésbé morgóbb medve belsőt takar, akinek célja, hogy az összes különleges alakulatost élve tudja a nap végén, mindezt úgy, hogy közben DC lakosságát is megmentik. Hírhedten nyers őszintesége, egyenessége és folyamatos brummogása meglepő lehet, de hamar hozzászokik az ember, néhány év közös munka után pedig hamar rájöhet, hogy semmi mást nem akar, mint este a felesége, Greta mellett keresztrejtvényt fejteni.


Vincent Levitt kapitány
48; hovatartozás: BDIS különleges alakulat (parancsnok-helyettes)
FC: Aidan Gillen; szabadon használható
A bürokráciát képviselni a BDIS-en belül nem egyszerű feladat, ám ha az ember Vincent Levitt, még külön, direkt rá is játszhat. Habár természetesen szolgált mind járőrként, mind kommandósként, sokkal több időt töltött terebélyes íróasztalok mellett/előtt/mögött, papírokat és jogszabályokat átnyálazva, törvénykönyveket bújva és azt lesve, kihez tudná eléggé behízelegni magát ahhoz, hogy előrébb jusson. Végül egészen idáig hozták negédes szavai, és már egy évtizede rontja a levegőt a különleges alakulat parancsnok-helyetteseként. A kis létszám révén, ez inkább jogi feladat, mintsem stratégiai, Levitt kapitány pedig a végletekig élvezi, hogy fontoskodhat, intézkedhet, és a legapróbb betűvel írt jogszabályt is betartathatja a különleges alakulatok tagjai között. Elvégre, rend a lelke mindennek.


Aaron Kirke altábornagy
53 ; HOVATARTOZÁS: VÁROSI TANÁCS; BDIS (helyettes parancsnok)
FC: Colin Salmon; szabadon használható
Mondanám, hogy DC történelmének legfiatalabb altábornagya, ám lássuk be, néhány esztendő még aligha nevezhető történelemnek. Az viszont tény, hogy Aaron Kirke már fiatal korától kezdve magas rangú tisztként szolgált a hadseregben, majd a burkon belül is hamar előkelő helyet szerzett magának. Másokkal ellentétben, őt nem vezérli semmiféle önző szándék, nem kell intrikákra számítanunk tőle, és minden valószínűség szerint azt kapjuk, amit látunk: egy, a törvények és az amerikai erények mellett eltökélt katonát. Szigorú és hajthatatlan, legalábbis külsőre, és bár a rangjához kötelező kitartással és gondos tervekkel valóban rendelkezik, bármikor hajlandó újragondolni a véleményét és döntéseit, ha úgy hozza a szükség. Az más kérdés, hogy sosem hozza úgy.


Alan Carver zászlós
27 ; HOVATARTOZÁS: Athéné-raj
FC: Gavin Dunne; szabadon használható
Azt hiszed, hogy szép, okos és ügyes vagy? Tudd meg, hogy Carver szebb, okosabb és ügyesebb nálad. Neki az ereiben is kék kiválóság csörgedezik, és a pénzügyi szenátor fiaként nagy esélyekkel indul a tábornoki cím felé. Nevének köszönhetően a szamárlétrán minden lépéssel három fokot haladt felfelé, és valószínűleg számára a különleges alakulat is csak egy átmeneti állapot két fiatalon elért rang között. Carver mindig a karzatnak játszik, és kaotikus szerelmi élete visszatérő téma a rendfenntartók vagy a politikai körökben mozgó anyukák körében, de valahogy mindenki elnézi neki, hogy minden partnerét semmibe veszi, mert ezt is olyan kedvesen csinálja, hogy egyszerűen nem lehet rá haragudni. Soha.


Benjamin Wade őrmester
44 ; HOVATARTOZÁS: Athéné-raj
FC: Benicio de Toro; szabadon használható
A pletykák szerint Wade valószínűleg egy Harry Potter-féle láthatatlanná tévő köpeny büszke tulajdonosa lehet, mivel a lopakodás legnagyobb művészeként bárhol, bármelyik pillanatban megjelenhet, és azt a szíved fogja bánni. A háborús veterán gondolatait minden körülmények között sűrű homály fedi, és minden váratlan megszólalása csodaszámba megy. Évek megfigyelésére alapozva is mindössze annyit állapíthatunk meg vele kapcsolatban, hogy egyszer egy kézigránáttal sikeresen eltalált egy 180 km/h-val száguldó járművet, és nagyon szórakoztatónak találja, amikor valaki elesik. Tudható róla továbbá, hogy özvegy, és nagyon jó viszonyt ápol Ericával.


Darren Snyder őrmester
39 ; HOVATARTOZÁS: Athéné-raj
FC: Jon Bernthal; szabadon használható
Snyder, az angol titkosszolgálat egykori ügynöke önként és dalolva állt át az amerikaiakhoz, amikor azzal az ígérettel kecsegtették, hogy szolgálataiért cserébe megtarthatja a fejét. Azóta az Athéné-raj tiszteletbeli tagja, és fáradhatatlanul rontja a levegőt. Ez a férfi sosem kételkedik a parancsokban, vagy úgy nagyjából bármiben, amit mondanak neki. Szerinte a gondolkodás nem tartozik az ő feladatkörébe, így nem is nagyon próbálkozik meg vele – szó nélkül megteszi, amit meg kell, aztán legurít pár korsó sört. Nemtetszésének lépten-nyomon hangot ad, így nem nevezném a csapat legkedveltebb tagjának.


William McKinley törzszászlós
40 ; HOVATARTOZÁS: Árész-raj (rajparancsnok)
FC: Sasha Roiz; szabadon használható
William McKinley múltja ködös, és ő sem igen könnyíti meg senki helyzetét, így az ember kénytelen a személyes aktáiból gazdálkodni, már ha hozzáférése van hozzájuk. Annyi bizonyos, hogy Tel-Avivban született, izraeli anya és ír apa gyermekeként, akik végül William tinédzserkorában Írországba költöztek. Korán katonai pályára lépett, ami azóta is felfelé ível; az atomháború alatt emigrált az Államokba, és nagyjából ezzel egyidőben került DC-be is (izraeli katonai kapcsolatokról is szó esik), ahol McKinley előbb rögtön nyomozó, majd az Árész-raj tagja lett a tél alatt. Sikerei töretlenek, habár a rajt a többiek leginkább problémásnak tartják, erőszakos hozzáállásúk és fennhéjázásuk miatt, amely minden valószínűséggel Williamtől ered. Halk szavú, mégis képtelenség nem odafigyelni a szavaira, a hanghordozásában van valami veszélyt sejtető, amire rátesz egy lapáttal a tény, hogy nem csak fegyverekkel bánik magabiztosan, a test-test elleni küzdelmekben is jelentős esélyekkel indul, többek között széleskörű krav maga és távol-keleti küzdősport ismeretei miatt. Gúnyos és lehetetlenül magabiztos, ennek ellenére jó eséllyel pályázik újabb előreléptetésekre, okos taktikázásának köszönhetően.


T. J. Blackgate zászlós
36 ; HOVATARTOZÁS: Árész-raj (Rajparancsnok-helyettes)
FC: Jeremy Renner; szabadon használható
Kiskorában az a fajta mitugrász, mindenbe beleavatkozó, a többieket összeverő gyerek volt, aki nagyjából ugyanilyen felnőtté lett. Nagyszájú, arcán folyamatosan gúnyos mosoly ül, ami hamarosan behízelgővé válik, amint csinos hölgy kerül a látóterébe. Valószínűleg sokkal többet gondol magáról (mind külső, mind belső értékeket tekintve), mint amivel valójában rendelkezik, ám valahogy csak-csak talál magának megfelelő áldozatokat, így kiterjedt (bár felszínes) baráti körrel és szeretői-sorral rendelkezik. A munkája során folyton poénkodik és hangoskodik, ő az Árész-raj egyik legharsányabb tagja. Furcsa elegye a koncentrációnak és a fegyelmezetlenségnek, elég hamar egyértelművé válhat az emberek számára, hogy ő messze nem azért jelentkezett a különleges alakulathoz, mert az igazság hű szolgája szeretne lenni, ellenben odaadóan hódol az emberi élvezeteknek, a jó boroktól kezdve a partikon át a drága kocsikig, ahhoz pedig igencsak jól jön a magas fizetés... Beszélik, hogy sötétebb ügyletekhez is köze van Williammel együtt, a korrupcióról nem is beszélve, ám ezt soha senki nem meri az arcába mondani, és nem csak azért, mert veszélyesen jó mesterlövész hírében áll.


Minho Park törzsőrmester
42 ; HOVATARTOZÁS: árész-raj
FC: Lee Byung-Hun; szabadon használható
Koreai származású (az anyakönyvében még Park Min-Ho név alatt létezik), de kiskorától kezdve Amerikában él, így igazából a koreai tradíciókhoz sok köze nincs, ennek ellenére a sztereotípiák egy részébe bizony beleesik, hogy direkt vagy véletlenül, azt nem tudni. Mérhetetlenül nyugodt, olyan, mintha soha semmi nem lenne rá hatással, egyedül a bevetései előtt fedezni fel az arcán némi elszántságot. Ritkán szólal meg, de ha igen, egy fölösleges szó sem hagyja el a száját. Kíméletlen, könyörtelen, a végletekig pontos és precíz, nehéz eldönteni, vajon pontosan mi is motiválja, munkán kívül emberekkel nem találkozik, de az biztos, hogy a sikertelen küldetéseket nehezen viseli, és még munkaidőn kívül is folyamatosan a gyakorlópályán, valamelyik szimulátorban, vagy az edzőteremben találni rá. Ezen kívül néha dobálózik random szerencsesütis életbölcsességekkel.


Julian Knox őrmester
31 ; HOVATARTOZÁS: árész-raj
FC: Ed Skrein;szabadon használható
A Knox-testvérek fiatalabbik tagja kettejük közül minden bizonnyal az okosabb is, amely azonban a családi vonásként fellelhető erőszakossággal és nagyképűséggel párosulva nem szerencsés kombináció. A küldetéseket taktikai pontossággal hajtja végre, közben pedig elégedetten mosolyog, mely utóbbi nála nem annyira a vidámság, mintsem a felsőbbrendűségének kifejezése, amitől az embernek feláll a hátán a szőr. Legtöbbször higgadtnak tűnik, ám valahogy sosem tudni, épp milyen lábbal kelt fel, és mennyi kell ahhoz, hogy elpattanjon nála a húr. Feletteseivel, akárcsak McKinley, a végletekig tiszteletteljes, épp csak akkor mutatja ki a foga fehérjét, mikor nincs körülötte ilyesvalaki. Szabadidejében imád motorozni, és ilyen-olyan befolyással élve végül sikerült rávennie néhány fejest, hogy külön neki készült, többek között beépített géppuskával, golyóálló üveggel és karosszériával, valamit a megengedettnél jelentősen nagyobb gyorsulással rendelkező motort gyártsanak neki, melyet munka közben tud hasznosítani. Ha azon kívül is az utcán látod rajta száguldozni, nos, az minden bizonnyal a véletlen műve.


Brent Knox őrmester
34 ; HOVATARTOZÁS: árész-raj
FC: Paul Telfer; szabadon használható
Nem csak a megjelenésével parancsol tiszteletet (leginkább úgy fest, mint egy 2x2 méteres kocka, vagy kétajtós szekrény, kinek melyik megfogalmazás tetszik jobban), a hangjával meg az öklével is, ha kell. Lehet, hogy Te személy szerint ettől nem fogod tisztelni, de legalább féled, és neki ennyi elég. Vehemens személyiség, hirtelen haragú, de nagyjából ugyanilyen könnyen le is vetkőzi a mérgét, és inkább harsány nevetéssel vereget valakit hátba úgy, hogy a gerince a gyomrán át távozik. Egyszerű lélek, aki igazából azért jelentkezett a különleges alakulathoz, mert vonzották a hatalmas puskák és a "menő egyenruha". Ettől függetlenül a munkájához természet adta tehetsége van, a parancsokat pedig gondolkodás nélkül követi, és addig nem nyugszik, míg nem végez velük. Két éve megházasodott (mindenkit meglepve azzal, hogy van, aki önszántából hozzámenne), és azóta mintha lenne valamiféle visszatartó erő, ami egy cseppet visszafogja az indulatait.


Jarred Forbes tizedes
24 ; HOVATARTOZÁS: árész-raj
FC: Jamie Bell; szabadon használható
Nem csak a raj, az egész egység legfiatalabb tagja, mind jelenleg, mind a BDIS történelme során, így érdemelte ki a mérhetetlenül egyszerű "Kölyök" becenevet, ami nem túl frappáns, de annál jobban idegesíti Jarredet. Latinosan forró vére (amiből épp csak a latinság hiányzik) betudható a fiatalságának, meg annak az aprócska ténynek is, hogy ő Forbes tábornok unokaöccse, aki, hogy úgy fogalmazzunk, nem fél ezzel visszaélni. Ez a magyarázat arra is, ahol jelenleg áll, mert bár egészen jó lövész, és a elektromechanikához is ért, mindez valószínűleg nem lett volna elég ahhoz, hogy ilyen gyorsan mostani pozíciójába jusson. A raj-társai sem igazán tekintik teljes jogú tagnak, inkább tanulónak, és így öt irányból kapja az instrukciókat (leszámítva Parkot, aki inkább csak intenzíven bámul, ha valamit elront), legjobban mégis Blackgate-re néz fel, akit sokszor elveszett kiskutyaként követ, és igyekszik úgy viselkedni, ahogy ő, azokban a boltokban vásárolni, ugyanazokat a zenéket hallgatni... Flegma és a fiatalokra jellemzően pöffeszkedő, de nagyjából ugyanennyire frusztrált és bizonytalan is, ezért néha egyszerűen beduzzog, és karba tett kézzel ül az egyik sarokban.--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
Kaya
 Posted: Aug 14 2017, 03:57 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


Jayla Scofield
45 ; HOVATARTOZÁS: BDIS különleges erők
FC: Taraji P. Henson; szabadon használható
A mindent látó szem, a mindent halló fül, a mindenhová elérő kéz, ez Jayla – és mielőtt még akárki azt hinné, valami nagymenőről van szó, hadd közöljem gyorsan, hogy személyében a különleges alakulat titkárnőjét tisztelhetjük. Titkárnő, asszisztens, adminisztrációs szakértő, összekötő, recepciós, ügyintéző... Mikor épp hogy referál magára. A lényeg mindenesetre az, hogy ő közvetít a különböző alakulatok között, információt vesz és ad át, ám munkaköri leírásán túlnyúlva nem csak a küldetésekkel kapcsolatban, nagyon szívesen dugja bele az orrát a dolgozók magánéletébe is, pletyka-éhsége kielégíthetetlen, ahogy a napi jótanácsai száma is, a "tehénbe tejet vissza nem töltünk"-től kezdve a "ne add fel az álmaid, aludj munka közben is"-ig. Valahogy mindenkiből kihúzza, ha bántja valami, ha valami izgalmas történt, és nem átall rákérdezni sem, hogy aztán kellőképp meg tudjon vigasztalni, vagy épp vele együtt örülni. Mindenkinek beceneveket ad, és a vidám köszönés mellé naponta legalább három dicséret is jár. Néha úgy tűnik, mindenkivel flörtöl, az igazság azonban ettől távol áll; egyszerűen ilyen a humora, a hozzáállása, odahaza pedig a férje várja, négy gyerekkel együtt.


Victor "Wyck" Tyson
44 ; HOVATARTOZÁS: alvilági kereskedelem
FC: Snoop Dogg; szabadon használható
Wyck az alvilági piac egyik legkompromisszumképesebb fekete fegyverkereskedője – mármint, átvitt értelemben fekete. Igen, szó szerint is az, de ez csupán véletlen egybeesés. Mivel nagyjából minden pillanatában különböző növényi eredetű tudatmódosítószerek hatását élvezi, nála tényleg mindig érdemes tenni a próbát, hiszen volt már példa rá, hogy egy szerencsés üzletember az egynapi bevételének feléért rátukmált egy egycentes gumikacsát. Igaz, hogy a felismerés pillanatában bosszúból Wyck az egyik élesre töltött portékájával pusztította el az állatot, de legalább nem az üzletfelén vezette le a haragját. Érdemes hát befektetni, de amint az üzlet végbement, jobb elhúzni a csíkot, és utána nagyívben kerülni a kereskedőt.


JASON "Theseus" ASHBOURNE
58; HOVATARTOZÁS: A.T.L.A.S. (vezető); burkon kívüliek
FC: Rocky Marshall; szabadon használható
Jason Ashbourne mindig is DC gazdagabb negyedében élt, a családja régóta politikával foglalkozott, illetve államigazgatással, de soha nem jutottak igazán magas pozícióba, így nevük kevésbé volt ismert. Empatikus és precíz emberként már fiatalon eldöntötte, hogy őseit követve állami munkára adja a fejét; egyetem után jelentkezett a bevándorlásügyhöz, ahol hamar osztályvezető lett, ő bírálta el a bevándorlási kérelmeket; unalmas aktakukac volt csupán, mégis volt belátása a kulisszák mögé, és amit ott látott, az egy cseppet sem tetszett neki. Huszonhat évvel ezelőtt azonban úgy döntött, hogy maga mögött hagyja addigi életét, feleségét, Willát, és akkor négy éves kisfiát, Ethant, hogy a burkon kívülről próbálja bomlasztani a rendszert, és elérni, hogy a burkok mindenki számára elérhetővé váljanak. Megrendezte a saját halálát, majd kint megalapította az A.T.L.A.S.-t; ott jelenleg Thészeuszként ismerik. Közvetlen és kedves, bárkinek segít, méghozzá mosolyogva.

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Válasz írása
Új Topic
Szavazás indítása


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP