Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Lezárt
Új Topic

 A.T.L.A.S.
Kaya
 Posted: Aug 8 2017, 01:00 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


A.T.L.A.S.
Anti Tyrannical Liberation Act for Sovereignity

Zsarnokság elleni felszabadítási törvény a felségjogokért

Valahol a DC-t övező elsivatagosodott táj egy kis szegletét egy csoport uralja, akiknek a jelenlétét mindenki ismeri, ám mégsem tud róluk egészen pontosat, addig a pillanatig, amíg maga is be nem lép közéjük. Nem arról van szó, hogy ne kedvelnék a kívülállókat, vagy titkolóznának céljaikat illetően, egyszerűen nagyrészt olyan emberek alkotják, akik bizalmatlanok D.C. iránt.

Hogy kik is ők? Felszabadítók. Szabadságharcosok. Problémák. Idealisták.Porszem a tökéletes gépezetben. Hívhatjuk őket bárminek; az biztos, hogy a legtöbben ATLASosokként utalnak rájuk, ezt a rövidítést ők maguk kezdték használni, származtatva abból a civiljogi törvényből, amelyet be terveznek vezetni D.C. városi tanácsa által; ha kell, erőszakkal verekedve el magukat az ülésteremig.

Céljuk az, hogy a burkok mindenkinek elérhetőek legyenek, hogy a gazdagok ne sajátítsák ki maguknak ezt a felfedezést, hogy ne csak az övék legyen az élhető és élvezhető élet joga, és hogy a bent lévőeknek ne kelljen folyton attól félniük, hogy ha rossz embernek tesznek keresztbe, másnap már a sivatagban találhatják magukat, ami egyet jelent egy halálos ítélettel.

Bárki csatlakozhat hozzájuk, kisgyermekes családoktól kezdve magányos kitaszítottakig, igazi, növekvő családot alkotnak az elhagyatott katonai bunkerben, amelyet kisajátítottak maguknak főhadiszállásként. Senkit sem köteleznek arra, hogy ha majd eljön az ideje, fegyvert ragadjon és értük harcoljon, ám kérdés nélkül segítenek bárkinek, akinek szüksége van rá. Hogy túlontúl idealisták volnának? Valószínűleg. Ám a képhez még hozzátartozik, hogy a számuk rohamos növekvésnek indult az elmúlt évek alatt, és hatalmas készletet halmoztak fel, ruháktól elkezdve ételeken át még a háborúból ott maradt harcászati eszközökig.

A tagok egy része nem is feltétlenül hisz abban, hogy a céljukat valóban el tudják érni, ám ez a csoport az egyik legbiztonságosabb az összes kint lévő közül, már ha hajlandó az ember együtt működni, a léhűtőket ugyanis még ők sem tűrik meg maguk között. Akadnak fanatikusok is, akikkel jobb nem vitába keveredni, összeesküvés-elmélet hívők, kalandvágyó fiatalok, elkeseredett idősek.

Az ATLAS fejét sok néven illetik burkon kívül és belül; néhányan Koldusok Királyának hívják gúnyolódva, mások egészen Messiásként utalnak rá, a túlélőtanyájukon a legtöbben mégis Thészeuszként nevezik, holott ő csak tréfálkozva jelentette ki majd két évtizede, hogy mostantól ez a hivatalos megszólítása, ha már D.C. vezetősége (főképp Bradshaw konzul) ennyire megszállottja a mitológiának. Az őszülő férfi minden újonnan érkezővel személyesen beszélget el, közvetlenül, mosolyogva és törődve, s ez alatt megosztja saját élettörténetét is. Nem csak azt, hogy a neve valójában Jason Ashbourne, és maga is D.C. burka alatt élt, sőt, a bevándorlási ügyosztály egyik vezetője volt, mígnem huszonhat évvel ezelőtt meghozta azt a döntést, hogy maga mögött hagyja a kisfiát és a feleségét, hogy a belső fenyegetések vizslató szemeitől távolról kezdhessen bele szívügyének, a kint ragadt emberek ellátásának segítségébe. Azt is jó előre közli, hogy nincsenek egyedül – a támogatás mindenfelől érkezik, egészen olyan magas helyekről is, mint maga Forbes tábornok. Hogy D.C. egyik vezetőjének mi oka egy olyan törekvést segítenie, amely a rendszere bukását okozhatja? Ashbourne erről nem sokat beszél; annyi bizonyos, hogy Forbes azt állítja, Bradshaw és sleppje okozzák a problémát. Hogy ez mennyire igaz? Nos, azt csak ők tudhatják...

PLOT ÁLLÁSA: nyitott

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Lezárt
Új Topic


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP