Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Lezárt
Új Topic

 T.C.C.
Kaya
 Posted: Aug 8 2017, 02:04 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


T.C.C. | θ κ κ
Third Continental Congress
Harmadik Kontinentális Kongresszus
QUOTE
Az Első kontinentális kongresszus Philadelphiában, a Carpenter Hallban zajlódott le, 1774. szeptember 5. és október 26. között. (...) A kongresszus célja az volt, hogy megtalálja a lehetőséget a londoni kormányzattal való megegyezésre. (...) a Kongresszus lett később a függetlenedő Amerikai Egyesült Államok törvényhozásának magja lett... A Második kontinentális kongresszus 1776 júniusában összeült kongresszus egyetértett a teljes függetlenségre való törekvésével. Elkezdték írni a függetlenségi nyilatkozatot, (...) amelyet végül július 4-én az elnök is aláírt. Kihirdették az Egyesült Államok függetlenségét az angol elnyomás alól...

Az elnyomó rendszerek ellen való felkelés, lázadások, szerveződések a történelem során legtöbbször az értelmiséginek számító egyetemistáktól indultak. Hogy vajon ez a gondolat is ott ült-e Ridley Coleman fejében, mikor először keveredett össze az Elliott-testvérekkel és Pandora Langgal, az kérdéses; az viszont biztos, hogy hamar közös nevezőre kerültek, és létrehozták a saját egyetemi szövetségüket, a Téta Kappa Kappát, amely a nagyvilág számára egyszerű diákszervezet, amelyet főleg ösztöndíjjal az egyetemre bejutott informatikusi-pályán elhelyezkedni szándékozó fiatalok alakítottak, szabadidejükben a laptopjaikon pötyögnek, játéktermekben mulatják az időt, vagy Öreg Diák programok keretében fiatalabb társaikat segítik. A színfalak mögött azonban, mint mindig, itt is több rejtőzik.

A szövetség minden egyes tagja megveti a mostani vezetést, a korrupciót és az elnyomást látja bennük, és elhatározták, hogy a maguk módján harcolnak ellen – passzív-agresszív támadásokkal, hackeléssel, csendes ügyködéssel. Néha androidokat segítenek, külsős emberek illegális bejutását a rendszer megbabrálásával, vagy információkat szivárogtatnak ki a média számára. A megfelelő emberek tudják, hol érhetik el őket, ám ők maguk is tudják, hogy csak idő kérdése, mikor bukik le valamelyikőjük. De a szabadságnak mindig ára van, nem? (Nos, mivel vállalnak mellékes munkákat is, hogy fenntarthassák a szövetséget, ezért nekik is megvan a maguk tarifája...)

A külsős megkeresőknek utánanéznek, és mindig bebiztosítják magukat, információkat szereznek az illetőről, hogy ha esetleg mégis bűzleni kezdene valami, bármikor legyen a kezükben néhány szaftosabb információ az illetőről, amit Ő semmiképpen sem akar majd, hogy nyilvánosságra kerüljön. Ez ügyben gyakran együtt működnek Castor Sangreyjel. A megrendelőkkel sosem találkoznak személyesen, és csak a kódnevüket ismerhetik.

Az alapítótagokat, a vezetőket, az Alapító Atyák vezetékneveivel szokták illetni (habár volt egy-két vitájuk azt illetően, az első öt elnököt, vagy a Morris által meghatározott Atyákat használják-e; végül az az egyszerű ok döntött, hogy ők sem voltak heten), míg az új belépőket megkérik, hogy válasszanak egyet a Függetlenségi Nyilatkozatot aláíró képviselők közül, akinek a nevét a későbbiekben használják; a kódsoraikba például alá szokták írni a választott vezetéknevet.

  • WASHINGTON - Ridley Coleman
  • ADAMS - Pandora Lang
  • MADISON - Kyle Elliott
  • MONROE - Chandler Thompson
  • JEFFERSON - Liam Elliott (igényelhető)
  • FRANKLIN - külsős támogató; Penelope Doyle (elvállalható)

Belépni a szövetségbe csak meghívásos alapon lehet; az alapítók részesei egy Öreg Diák programnak, aminek keretében délutáni foglalkozásként hetente egy-két alkalommal néhány órát töltenek el a régi középiskoláikban, és technológiában jártas, tehetséges diákokat keresnek, akiknek aztán segítsenek ösztöndíjat szerezni, és beveszik maguk közé.

PLOT ÁLLÁSA: NYITOTT

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Lezárt
Új Topic


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP