Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Lezárt
Új Topic

 BHS
Kendra
 Posted: Aug 4 2017, 10:09 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
162 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szürke
Kor:
20
19
bejegyzés
cyber girl
Diplomata
admin
committed to prdc


Black Hawk Security
A Black Hawk Security (BHS) egy szervezet a szervezet mögött; egy magáncég, amely a városállam megbízásában állva működteti a BDIS-t, ezen felül pedig minden információ, amely csak megfordul a városban (a személyes aktáktól kezdve a bevándorlási kérvényeken át addig, hogy mennyi babkonzerv fogyott előző héten a sarki vegyesboltban) az ő figyelő szemeik alatt fut át, semmi sem kerülheti el a figyelmüket. Nem csak az információkat tárolják, kellőképp titkosítják és őrzik, de szükség esetén belső vizsgálatokat is indítanak a BDIS dolgozóival, vagy akár a városi tanács tagjaival szemben, felügyelnek minden reklámfelületet, kereskedést, mozgalmat, szerveződést, programot. Lényegében mindenhol ott vannak, és legtöbbször észre sem veszik. Ez a cég a CIA szerelemgyereke is lehetne, amely még a világ pusztulása után is mindent lát, mindent figyel, és ha veszélyesnek ítéli a Project DC-re nézve, annak megfelelően járhat el.

Jelentősen kevesebb, bár sokkal szigorúbban megválogatott ember dolgozik itt, mint a BDIS-nél, talán kétszáz tagot számlálhat őrkutyástól és titkárnőstől, ám a számok senkit se tévesszenek meg; habár hivatalosan bürökraták és biztonsági szakemberek alkotják, a hatalmuk és tudásuk bőven kárpótolja őket, nem is számítva a befolyásukat. A jogi helyzetük nem tisztázott nem csak az átlagemberek, a BDIS dolgozói között sem, ám ez olyan téma, amit szinte mindenki kerül, és csak a legbátrabbak (vagy legostobábbak) merik megkérdezni, milyen ügyletek is folynak a város legfőbb emberei és a Black Hawk Security között, amiért a cég ennyire kiváltságos és érinthetetlen.

A BHS határozza meg többek között azt is, ki milyen információhoz férhet hozzá a központi adatbázisból, függően attól, honnét jött, milyen helyet foglal el a burok társadalmában, mi szükségleltetik a munkájához – és persze, hogy kit ismer…

Delta hozzáférés
Az egyszerű, hétköznapi városlakók alapvető joga; hozzáfér a városi híradókhoz, illetve a saját adataihoz, ezen túl azonban plusz információt lekérni nincs jogosultsága, illetve a városból sem léphet ki, valamint a kormányzati épületekbe sincs bejárása, az ügyintézést leszámítva. A még kiskorúak, illetve a magasabb hozzáférési szintet nem igénylő beosztású emberek kapják, az eladótól kezdve a kisiskolás tanítókig. DC lakosságának nagyjából 65%-a tartozik ebbe a hatáskörbe.

Gamma hozzáférés
Hivatali dolgozók, járőrök, határőrök jogosultak Gamma szintű hozzáférésre, amellyel lekérhetik a Delta és Gamma jogosultságú illetők adatait, illetve hozzáférhetnek az ezeken a szinteken hatályos jogszabályokhoz, rendelkezésekhez, archívumokhoz, vagy épp a gyorshajtási bírságokhoz. Bejárásuk csak azon hivatali intézményekbe és információkhoz lehet, amely a munkájukhoz lényeges. A várost nem hagyhatják el (leszámítva a kereskedőket, akiknek viszont külön engedélyeztetniük kell minden ki és belépésüket); a lakosság nagyjából 25-30%-a tartozik ide.

Béta hozzáférés
A hivatalok és a BDIS élén állók jogosultak erre a szintre, a legfontosabb jogi személyeken (pl. bevándorlási osztály vezetői, bírók, ügyvédek, nyomozók) kívül a különleges alakulatok tagjai is ezzel rendelkeznek. Deltától Bétáig minden ember adataihoz hozzáférnek, ezen felül lekérhetnek bármiféle térképet, kameraképet, használhatják a titkosított adatcsatornákat, illetve engedéllyel a várost is elhagyhatják. Egyedül az Alfa szintű információkhoz szükségeltetik számukra engedély, ám legtöbbször nem közvetlenül kapják meg, hanem Alfa-hozzáféréssel rendelkező felettesükön keresztül juthatnak információhoz – ha nem túl bizalmas aktákról van szó…

Alfa hozzáférés
Százalékosan nem meghatározható számú ember rendelkezik ezzel a szinttel, mi több, egyszerűbb volna megnevezni őket: a BDIS parancsnokai (élükön Samuel Forbes-szal) és helyetteseik, valamint a felső és az alsó kerületek felügyelői; a BHS teljes, biztonságtechnikával és adatelemzéssel foglalkozó osztálya (a cég bedolgozói, mint a biztonsági őrök és technikusok, Béta hozzáféréssel rendelkeznek). Az egyetlen civil, aki ezzel a hozzáféréssel rendelkezik, John Linwood.
A város összes információjához hozzáférésük van, habár a többi Alfa-szintű egyén adatait csak az adott személy engedélyével kérhetik ki, ilyen folytán egymáshoz nincs hozzáférésük. A várost akármikor elhagyhatják, őket számon kérni szinte lehetetlen.

Omega hozzáférés
Némely szóbeszéd szerint akad egy, a feljebb felsorolt hozzáférési szintek felett álló, mindenes kulcs. Olyan kódsorozat, amellyel bármikor bárhonnan bárhová be lehet jutni, olyan információkhoz is, amelyekről mindenki azt hitte, rég elveszett – például olyan földalatti bázisok fegyverarzenáljához is hozzáférhetnek, melyeket még az atomháború alatt használtak, és amit gondosan elrejtettek a kíváncsi szemek elől, hivatalosan pedig soha nem is léteztek.

Project DC vezetősége cáfol minden olyan állítást, miszerint „Omega szintű hozzáférés” létezne.
Ennek kétségbevonása szankciókat vonhat maga után.

--------------------
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

mindenféle ötletre vevő vagyok, írjon bárki bátran!
Email PosterEmail Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Lezárt
Új Topic


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP