Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Lezárt
Új Topic

 HERKULES projekt
Kaya
 Posted: Aug 18 2017, 04:05 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


HERKULES PROJEKT
Mi a baj az emberekkel? Hogy halandóak; csak hús, vér, inak és csont, semmi olyan, amit ne tudna egy lövedék gond nélkül átütni, vagy egy szerencsétlenebb esés ripityára törni. Halandóak, múlandóak, apró porszemek.
Mi a baj az androidokkal? Hogy az emberek teremtették őket; akad, amelyiknek a bőre áthatolhatatlan, fél kézzel fel tud emelni egy autót, és messzebb lát, mint az átlagos katonai távcsövek. Ám nincs mitől félniük; talán néhányak szerint éreznek és saját gondolataik vannak, mégis túl befolyásolhatatlanok, nincs családjuk, így nincs mit félteniük, és ki tudja, mikor fordulnak az alkotóik ellen, megelégelve a rabigát.
Az egyértelmű megoldás tehát az, ha ezt a kettőt ötvözzük...

☢ H E R C U L E S P R O J E C T ☢

Samuel Forbes tábornok sokat megélt tábornok, aki egész életét hadakozással töltötte – talán már nincsenek országok, amelyek egymás ellen uszíthatnák csapataikat, de ki a megmondhatója, hogy az új világrend, ezek a szabályozhatatlan városállamok, nem döntenek úgy, hogy nekik több kell, mint ami van? Elvégre, a bolygó továbbra sem gyógyult meg mágikus módon, az ejtett sebek legfeljebb beforradnak. Nem, Samuel Forbes szerint a háborúknak közel sincs vége; ha pedig eljön egy új ellenség, ő készen akar állni. Bradshaw konzul szerint az aggodalma felesleges paranoia, és jobb dolgokra is költhetik a város pénzét, például űrkutatásra vagy egy nagyobb ózonréteg kifejlesztésére, ez azonban semmiben sem gátolja a tábornokot.

A Linwood Vállalat mindig is az élen járt az androidok fejlesztésében, majd miután nemkívánatos elemei lettek a buroknak, ugyanilyen gyorsan kerültek az élre az üldözésükkel és lekapcsolásukkal kapcsolatban is. A Linwood vállalat, élén John Linwooddal, azonban ennél jóval többet rejt magában. A kutató részleg azután sem állt le, hogy az androidok továbbfejlesztésére nem volt szükség; sőt, ami azt illeti, egészen hasonlatos projektekbe kezdtek. A tábornok személyes kérésére álltak rá a dologra.

A terv? Szuperkatonák készítése. Különböző injekciókkal, kezelésekkel és beültetésekkel nem csak maximalizálni az emberi kapacitást, de túl is szárnyalni a határait, hiszen az ember úgyis fogyóeszköz, és egy-két része bármikor helyettesíthető művégtagokkal. Hogy az emberek védelmét szolgálhassák, és minimalizálják annak az esélyét, hogy a saját szakállukra kezdjenek dolgozni, az agykontrollt is vizsgálják, fejlesztik, tesztelik; chippekkel tervezik a saját kedvükre befolyásolni a jövő katonáit, akik az eljövendő háborúkat vívhatják, fenntartva DC elsőbbségét, és nem utolsó sorban Forbes kabinetjét.

Mindez persze a legnagyobb titkosítás mellett zajlik, egyelőre előkészítési fázisban – senki nem tud róla a gondosan válogatott részvevőkön kívül, a tudósok nagy része is azt hiheti, másban vesz részt, aki pedig véletlenül mégis belebotlana, nos... Könnyen tűnnek el az emberek a DC-t övező sivatagban.

PLOT ÁLLÁSA: NYITOTT

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Lezárt
Új Topic


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP