Jelenleg: 2152, ősz.
PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

 
Lezárt
Új Topic

 BELSŐ AKADÁLYOK
Kaya
 Posted: Aug 18 2017, 04:57 PM
Quote
Omega
Offline
Magasság:
176 cm
Szemszín:
kék
Hajszín:
szőke
Kor:
20
49
bejegyzés
Felsö DC
építész-palánta
forever alone


Belső akadályok
Avagy puccs, államcsíny és az Árész-raj

Roman Bradshaw kiváló tudós, nagylelkű filantróp, még ha néha el is száll a földtől az ötleteivel. Jókedélyű, rendes ember, akit a tudományos előrehaladás hajt, és kifejezetten sajnálja az androidok illegálissá nyilvánítását. Remek polgármester lehetne egy olyan világban, ahol béke honol és biztonság; ebben az új, kaotikus környezetben azonban Forbes tábornok szerint inkább akadály, mintsem segítség, az akadályokat pedig rendszerint kirobbantják a helyükről.

Nyílt ellenségességről persze szó sincs; Forbes katona, Bradshaw pedig államférfi, politikus. Hogy helyettesíthetné egymást ez a kettő? Nos, egy demokráciában nyilván sehogyan. Forbes szerint azonban a demokrácia csak egy szép elképzelés, egy tökéletes világban, tökéletes emberekkel, ahol nincsenek gondok, bajok, mindenki elégedett és mindennel el van látva. A valóság azonban kemény kezet igényel, éles elmét, jó ítélőképességet, és egy olyan vezetőt, akit nem tud befolyásolni az, hogy a kényelem és a túlélés nem fér össze. Ez a valaki természetesen ő lesz; nem személyes érdekből, csak és kizárólag a fennmaradásért.

Az Árész-raj tagjait ennél sokkal nyíltabb módon illetik jelzőkkel; zsoldosok, hazaárulók, akik a saját anyjukat is eladnák egy szép kitüntetésért meg egy valag pénzért. A valóságot nagyjából fedi is ez az általános kép; a raj tagjait rátermettségük mellett csak félig titkolt módon válogatják ambíciózusságuk és hajlandóságuk alapján arra, hogy a szabályokat nem csak megkerüljék, akár faltörőkos módjára törjenek keresztül rajtuk, majd mosolyogva, kétségek nélkül bukkanjanak fel a másik oldalon. Nem meglepő, hogy Forbes tábornok személyes feladataira kivétel nélkül őket alkalmazza – így például, mint önkéntes alanyok, alávetik magukat majd a HERKULES-projekt kísérleteinek is, természetesen a legnagyobb titokban.

Olyan küldetésekre indultak falakon kívül, amelyről hivatalos jelentés nem készült, és amelyre személyesen Forbes helyezett titkosítást. Csak ők tudják, hogy ilyenkor ember, pontosabban műtestrész-csempészetet segítettek és figyeltek, vagy épp olyan fontos androidokat kerestek fel a kietlen vadonban, amelynek hasznos információ lehetett a memóriájában, mindezt a titkos kutatások segítésére.

PLOT ÁLLÁSA: NYITOTT
Knox-baj

Az Árész-raj egyes tagjai persze nem elégednek meg azzal, hogy Forbesnak dolgoznak; a saját unokája, Jared, például, igencsak szeret a saját szakállára is dolgozni, abban a biztos tudatban, hogy egy nap majd követi a nagyapját a katonai hadtest élén. Elvégre, mégiscsak vér a véréből! Ennek köszönhető azon lehetőség is, hogy jelentős összegekért, a megfelelő emberek bármikor felbérelhetnek egy-két Árészost; így tett Clark McCain is, aki épp csak annyit szeretett volna elérni, hogy a bevándorlásügyi szenátor (és az apósa) aláírjon bizonyos papírokat.

Arra senki sem számított, hogy minden máshogy alakul, mint tervezték, és nem csak a szenátor leli halálát a tetőn, számtalan a Jared Forbes által összeszedett emberekből is, hála az Athéné-raj három tagjának. Mi több, ők is vészesen közel kerültek a lelepleződéshez: DC számtalan kivetítőjének nagy részén élő adásban lehetett követni, ahogy Julian Knox arcát fedi fel az egyik maszk, majd a testvéréét is. Sikerült elszökniük ugyan az értük érkező helikopterrel, de azóta senki sem találja őket; hogy városon kívül vannak, vagy belül, az kérdéses. Az viszont bizonyos, hogy a szenátor halálának körülményei sokáig a média érdeklődésének közepébe kerülnek még, ahogy az is, miként válhatott a BDIS két ilyen magasan képzett, különleges alakulatban szolgáló tisztje túszejtővé?

QUOTE
A polgármester, és Spencer Kramer őrnagy is számtalan interjúban erősítette meg a kaotikus állapotokat követően, hogy azonnali és alapos átvizsgálásnak vetik alá a speciális alakulatoknál dolgozó összes embert, a rendfenntartóktól egészen az utolsó takarítóig. Az eredmény a média hathatós nyomására már három nappal később kiderült: valóban nem figyeltek fel néhány anomáliára a Knox-testvérek előéletében és bankszámlaforgalmában, de mindenkit biztosítottak arról, hogy egyedi esetről volt szó, és sem az Árész-raj többi tagja, sem a többi rendfenntartó nem köthető az esethez. Bradshaw konzul külön elismerésben részesítette Gage Dawson őrmestert, aki hatalmas árat fizetett hősiességéért és önzetlenségéért, valamint Winter Rosedale őrmestert és Ethan Ashbourne főtörzszászlóst, amiért segítettek a túszejtők azonosításában és a veszteségek minimalizálásában. Nem hivatalos források szerint Ashbourne főtörzszászlóst mindemellett szóban elmarasztalta Kramer őrnagy, amiért teljes veszteséggel végezte el a rábízott feladatot.
A Knox-testvérek szökevénnyé válását követően egy, legfeljebb két új tagot terveznek felvenni az Árész-rajba; ezúttal azonban Kramer őrnagy választja az utánpótlást. Szívesen látnánk erre a karakterre jelentkezőt, aki belefolyna az eseményekbe, akár követve a többi árészos példáját, akár az Athéné-rajt segítve a leleplezésükben!

--------------------
Kaya | We knew that we were destined to explode
-
Nyitott bármiféle plot-ötletre, karakterre, kapcsolati szálra, és csak akkor harap, ha nem etetik, kivéve a teliholdas éjszakákat.
-
Email PosterEmail Poster
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Opciók
Lezárt
Új Topic


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP