PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus, Non Real Time szerepjáték, mely a 22. század közepén játszódik, egy negyedik világháborút követően. Az elhúzódó háborút halál, szenvedés és pusztulás jellemezte, akárcsak az azt követő évtizedes telet, amelyet a ledobott bombák okoztak. A hó elolvadt, a Föld azonban épp oly halott, mint alatta – a világ élhetetlen azok számára, akik nem a mesterséges ózonréteggel, úgynevezett burokkal fedett városokban laknak, oda azonban születni kell, szerencsésen bekerülni, vagy kihasználni a számtalan illegális bejutási módot.
A játékunk csak és kizárólag a szórakozást szolgálja, nem célunk elmerülni a sci-fik és tudományos útvesztők mélyén, a történetünk is a karakterek személyes élményein, útján alapszik. Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!
NYITÁS Talán akadnak még szürke foltok a térképen, és még lehet, hogy egy modul három hellyel arrébb ugrik, de a játék már beindult, az igénylések rég nyitva, keresett karakterek és történeti-, valamint kapcsolati szálakra mindig vevő játékosok várják új társaikat!
LEÍRÁSOK
KARAKTEREK
JÁTÉK
FC LISTA
KERESETT KARAKTEREK
HIRDETŐ
TUMBLR
KREDIT

Profile
Personal Photo

No Photo

Options
Custom Title
Administrator
Personal Info
Location: No Information
Born: No Information
Website: No Information
Sub Accounts
Interests
No Information
Other Information
hozzaferes: Omega
Magasság: 176 cm
Szemszín: kék
Hajszín: szőke
Face Claim:
Kapcsolati státusz: forever alone
Tartózkodási jogosultság: Felsö DC
Foglalkozás: építész-palánta
Kor: 20
Gif URL: https://i.imgur.com/DbkvjDW.gif
Statistics
Joined: 3-August 17
Status: (Offline)
Last Seen: Today at 12:47 am
Local Time: No Information
39 posts (0.8 per day)
( 18.06% of total forum posts )
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
GTalk No Information
MSN No Information
SKYPE No Information
Unread Message Message: Click here
Unread Message Email: Click Here
Signature
View Signature

Kaya

Admin

Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
Sep 17 2017, 12:52 PM
Az Amerikai Egyesült Államok nagyjából egy évtizeddel ezelőtt semmisült meg akkori formájában. Az ellenséges orosz erők által lebombázott tájak, valamint a hidrogénbomba okozta vészesen elvékonyodó ózonréteg, űrszemét, és a mérges gázok folytán válságos helyzetbe került több, mint száz millió ember magára maradt a télben.

A burokkal fedett városok, melyek technológiájuknak köszönhetően épségben túlélték a háborút és az azt követő telet, nem haboztak saját politikai rendszert kiépíteni, sokak szerint már jóval azelőtt, hogy a helyzet végleg eszkalálódott volna.

A Városi Tanács


Más néven Szenátus. A legfőbb hatalmi ágak egyesülnek személyükben, ők döntenek a törvények, szabályok, esetlegesen sürgős ügyek végső válaszát illetően. Mindannyian Alfa-hozzáféréssel rendelkeznek, a Konzulon és a tábornokon kívül mindannyian szenátori rangban tevékenykednek.

A DC-ben fellelhető minisztériumok: Hadügyi, Bevándorlásügyi, Igazságügyi, Gazdasági, Egészségügyi, Oktatási, Közlekedési és Városfejlesztési, Külügyi, Munkaügyi.
 • A város feje a Konzul, Robert Bradshaw. Teljhatalommal rendelkezik, a kiépített, leginkább irányított vagy illiberális demokráciára hajazó mini-állam, Project DC legfőbb embere, úgymond mindenkori elnöke. Megkérdőjelezni nem lehet, és nem is érdemes – minden neki köszönhető odabent, ha Ő nem lett volna, ennyien sem élik túl sértetlenül a háborút, ezért nagyon sokan valóban úttörőnek, pozícióját kiérdemelt szereplőnek tartják. Bármikor vétó joga van minden felett, de törekszik arra, hogy működőképes városállamot hozzanak létre, legyen a működésének ára bármi.
 • Ebben segítője a város katonai vezetője, Samuel Forbes tábornok, a BDIS katonai erejének főparancsnoka, a Hadügyi Minisztérium feje és képviselője a tanácsban. Ő a hivatalos helyettese a konzulnak, így ha esetleg a városon kívül tartózkodna, ő felelős a végső döntésekért. A Hadügyi Minisztérium lát el mindent, amely a belső- vagy külső veszélyforrások szűréséhez, felmerülő problémák orvoslásához szükséges, a járőrözéstől kezdve kinti terroristának minősülő csoportok kezébe jutó fegyverek megsemmisítésén át a tűzoltás megszervezéséig.
 • Az egykori Richard Cohen szenátor látta el feladatait a Bevándorlásügyi Minisztérium fejeként. A minisztérium főképp a várólistás bevándorlási kérelmek felvételével, rendszerezésével, majd elbírálásával foglalatoskodik, illetőleg a BHS vagy BDIS jelentései alapján ők vonják meg a tartózkodási jogosultságot. Annak idején alájuk tartozott az androidregisztrációs ügyosztály is, ám az androidok illegálissá nyilvánítását követően ez az osztály megszűnt, és az androidokkal kapcsolatos mindennemű ügyet a Hadügyminisztérium vett át.
  A szenátor halálával pozíciója jelenleg üres/változás alatt áll, a jelölt viszont már megvan: a legközelebbi ülésen minden bizonnyal megválasztják a korábbi szenátor vejét, Clark McCaint.
 • Vivienne Sutton az Igazságügyért felelős szenátor, minisztériuma foglalkozik a törvényhozás jogi részével, illetve a bíróságok minden feladatát is ellátják. (A karakter jelenleg igényelhető, bővebb információ a keresett karaktereknél.)
 • A Gazdaságügyi Minisztérium képviselője idősebb Allan Carver szenátor, alájuk tartoznak némileg a Munkaügyi Minisztérium bizonyos részlegei is, lévén ők határozzák meg a béreket, illetve a támogatások mértékét is.
 • Hugo Reyes, az Egészségügyi Minisztérium felelős szenátora, ők igazgatják a város magán- és az ingyenesen elérhető kórházait is. Nem olyan régen elhunyt a fia, így ő maga egy időre visszavonult a döntéshozataltól, helyét ideiglenesen személyzeti főnöke, Phoenix Maxwell vette át.
 • Sandhiya Rajiv Kadam szenátor, az Oktatásügyi Minisztérium, s vele együtt a University of D.C. feje. Ők foglalkoznak a helyi tantervvel és az ösztöndíjak kiosztásával is.
 • Vernon Pollock szenátort, mint a Közlekedési- és Városfejlesztési Minisztérium legfontosabb emberét ismerhetjük meg. Ő és emberei felelősek a város vasút-, földalatti- és buszhálózat igazgatásáért, beleértve ezeknek fenntartását, javítását és kibővítését is. A minisztérium feladatai közé tartozik még az újabbnál újabb felhőkarcolók és lakóházak építtetése is.
 • A kétoldalú kapcsolatok létrehozásáért, összehangolásáért és fenntartásáért felelős Katherine Mathers szenátor a Külügyi Minisztérium feje. Szívén viseli D.C. sorsát, nem csoda hát, hogy más államok külképviseletének időszakos D.C-beli jólétét mindenek elé helyezi fontossági listáján.
 • A városi tanács utolsó, de a többieknél semmivel sem hangsúlytalanabb szenátori tagja a Munkaügyi Minisztérium vezető embere, Damien Ferral szenátor. Minisztériuma fennhatósága alá tartozik D.C. város összes dolgozó emberének közvetett foglalkoztatása és védelme, emellett a munkajoggal és a munkanélküliek segélyeztetésével is ők foglalkoznak - céljuk ugyan, hogy mindenki az állam hasznos, s használható polgára legyen.
 • A Black Hawk Security az egyik kiemelt magáncég, mely félig-meddig az állam része. Vezetője Lauren Langley, végzettségét tekintve biztonságtechnikai szakmérnök, aki eme cégben kamatoztatta tudását, s most, DC és a körülvevő táborok lakosságát tekintve jóformán maroknyi emberrel tartja kordában az információs hálózatot, ideértve a belső internetet, és a személyes profilokat, valamint a teljes kamerarendszert. Hivatalos pozíciója a Tanácsban külső tanácsadó...
 • ... csakúgy, mint John Linwoodnak, aki a Linwood Corp. kiemelt képviselőjeként kapott meghívást a tanácsba; szavazójoga ugyan nincs, független megfigyelőként szerepel, és az ott hallottakról teljes titoktartást kellett fogadnia. Régen az androidok gyártásának legnagyobb piaci vezéralakjaként, most a felkutatásukat és megsemmisítésüket végzik, nos, legalábbis elméletben, ezzel a Hadügynek dolgozván.
Sep 10 2017, 12:16 PM
[dohtml]
<center><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Playfair+Display+SC" rel="stylesheet"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Pinyon+Script" rel="stylesheet"><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Ruthie" rel="stylesheet"><div style="background-color: #17312c; border: 1px solid rgba(116,152,154,0.1); box-shadow: 0 0 3px #20302f, 0 0 13px #0f2629 inset; color: #6e8a85; width: 450px; border-radius: 0px 60px 0px 0px; font-family: sans-serif;"><div style="border-radius: 0px 60px 0px 0px;background-image: url(http://24.media.tumblr.com/tumblr_m32a460n0Z1r6b9rbo1_500.gif); height: 120px; background-position: 0 45%; background-size: 100%;"></div> <div style="font-family: Ruthie; font-size: 55px; text-shadow: 0px 0px 2px #93c5b9; font-weight: bold;"> heroes vs villains </div> <div style="font-family: Playfair Display SC; text-shadow: 0px 0px 2px #93c5b9, 1px 1px 1px black; letter-spacing: 4px; border-top: 2px solid rgba(116,152,154,0.1);"><span style="color: #56ab90;">PAIN</span> IS INEVITABLE; <span style="color: #56ab90;">SUFFERING</span> IS OPTIONAL</div><div style="background-color: #112520; border: 1px solid #253c38; box-shadow: 0 1px 2px #080e0c, 0 0 30px #06100e inset; text-align: justify; color: #6e8a85; text-shadow: 0px 0px 1px #93c5b9; font-style: italic; padding: 3px;text-transform:lowercase;">ha szívesen csöppennél bele Superman, Batman és a Justice League világába, ha van bátorságod találkozni a Suicide Squad tagjaival, ha kipróbálnád magad a hősök, az áldozatok, vagy éppen a gonosztevők között, különleges képességekkel, vagy anélkül, közöttünk a helyed. Válassz egyet a rengeteg szabad canon karakter közül, nézz szét a keresettek között, vagy hozz saját karaktert! Mi várunk rád!</div>
<table style="width:100%;margin-top: -15px;"><tr><td style="width:25%;"> <div style="font-family: Playfair display sc; background-color: #112520; border: 1px solid #253c38; box-shadow: 0 1px 2px #080e0c, 0 0 30px #06100e inset;text-align:center;">szabályzat </div></td><td style="width:25%;"><div style="font-family: Playfair display sc; background-color: #112520; border: 1px solid #253c38; box-shadow: 0 1px 2px #080e0c, 0 0 30px #06100e inset;text-align:center;"> világleírás</div> </td> <td style="width:25%;"><div style="font-family: Playfair display sc; background-color: #112520; border: 1px solid #253c38; box-shadow: 0 1px 2px #080e0c, 0 0 30px #06100e inset;text-align:center;">csoportok </div></td><td style="width:25%;"><div style="font-family: Playfair display sc; background-color: #112520; border: 1px solid #253c38; box-shadow: 0 1px 2px #080e0c, 0 0 30px #06100e inset;text-align:center;">keresettek</div></td></tr></table>
<div style="font-family: Pinyon Script; font-size: 35px; text-shadow: 0px 0px 2px #93c5b9;text-align:center;"> csatlakozz hozzánk! </div>
</div></center>
[/dohtml]
Sep 10 2017, 12:16 PM
[dohtml]

[/dohtml]
Sep 10 2017, 12:15 PM
[dohtml]
<center><link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Playfair+Display+SC" rel="stylesheet"> <div style="background-color: #33261F;width: 490px; background-image: url(http://kephost.com/images/2017/07/08/hellpng.png); background-position: top center; background-repeat: no-repeat; border: 1px solid rgba(48,32,30,0.02); box-shadow: inset 0 0 40px #1C1412, 0 0 3px #1C1412; border-radius: 10px; color: #765b47; padding-top: 185px;"><div style="font-family: Playfair Display SC; font-size: 20px; text-shadow: 0px 0px 3px #9b8975, 1.5px 1.5px 1px rgba(0, 0, 0, 0.45); text-transform: lowercase;margin-bottom: 2px;">XXI. század, 2017 Egy Posztapokaliptikus világ</div> <div style="border-radius: 10px; background-color: #1f1514; border: 2px solid rgba(58,40,38,0.63); box-shadow: inset 0 0 40px #17100f, 0 0 3px #150f0e; text-align: justify; font-size: 12px; font-family: sans-serif; padding: 2px;"> <div style="float: left; padding: 5px;"> <img src="http://68.media.tumblr.com/27989956b4976a229c4bb4ec3ff20af9/tumblr_inline_na9k69khWL1so10o6.gif" style="width: 150px;filter: sepia(.4);padding: 5px;object-fit: cover;object-position: 50% 25%;height: 99px;background: #32251f;box-shadow: 0 0 3px #000000, 0 0 10px #000 inset;transform: rotate(-5deg);border-radius: 10px;"></div> Egy napon, pontosabban 1991-ben (26 évvel ez előtt) a sereg hirtelen bukott le Las Vegas felett, az angyalok pedig elöntötték az utcákat, mint víz a repedéseket. Az első hitetlen mosoly azonnal eltűnt az emberek arcáról, mikor a mészárlás elkezdődött.<br>Az első hetekben megszűnt a telekommunikáció, és ahogy elcsendesedtek a telefonok vonalai, úgy az internet sem működött többé. Internet nélkül nincs gps sem, s így azok a járművek, amelyek ezzel működtek, mint a repülők, többet nem indultak el. Nem hogy országok, de városok sem tudtak kommunikálni egymással, az emberek elszigetelődtek. Egyik település a másik után esett el Gabriel és seregei által, mikor egy újabb sereg jelent meg, Michaellel az élen, aki testvérével szembe szállva védeni kezdte az embereket. &nbsp;</div><table style="width:100%;"> <tbody><tr> <td style="width:50%;"> <div style="font-family: georgia; background-color: #503d33; border: 1px solid rgb(70, 54, 46); box-shadow: 0 0 5px #33261f, 0 0 17px #271d18 inset; text-align: center; text-transform: lowercase;margin-bottom: 2px; text-shadow: 0 0 4px #61564b, 0px 1px 2px black;font-size:12px;"> <a href="http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t1-torvenykonyv" class="postlink"><font color="#a07b50">szabályzat</font></a> </div> <div style="font-family: georgia; background-color: #503d33; border: 1px solid rgb(70, 54, 46); box-shadow: 0 0 5px #33261f, 0 0 17px #271d18 inset; text-align: center; text-transform: lowercase; text-shadow: 0 0 4px #61564b, 0px 1px 2px black;font-size:12px;"> <a href="http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t2-faj-leiras" class="postlink"><font color="#a07b50">fajaink</font></a> </div> </td> <td style="width:50%;"> <div style="font-family: georgia; background-color: #503d33; border: 1px solid rgb(70, 54, 46); box-shadow: 0 0 5px #33261f, 0 0 17px #271d18 inset; text-align: center; text-transform: lowercase; text-shadow: 0 0 4px #61564b, 0px 1px 2px black;margin-bottom: 2px;font-size:12px;"> <a href="http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/t3-vilagunk-eroforrasok-kozlekedes" class="postlink"><font color="#a07b50">világleírás</font></a> </div> <div style="font-family: georgia; background-color: #503d33; border: 1px solid rgb(70, 54, 46); box-shadow: 0 0 5px #33261f, 0 0 17px #271d18 inset; text-align: center; text-transform: lowercase; text-shadow: 0 0 4px #61564b, 0px 1px 2px black;font-size:12px;"> <a href="http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/f3-karakterborze" class="postlink"><font color="#a07b50">karakterbörze</font></a> </div> </td> </tr> </tbody></table><div style="font-family: Playfair Display SC;text-align: center;text-transform: lowercase;text-shadow: 0 0 4px #61564b, 0px 1px 2px black;font-size: 25px;padding: 5px;margin-bottom: 5px;letter-spacing: 9px;"> <a href="http://hell-or-heaven.hungarianforum.net/" class="postlink"><font color="#a07b50">csatlakozz hozzánk</font></a><br><a href="" style="font-size:14px;line-height:13px;letter-spacing:2px;">http://hell-or-heaven.hungarianforum.net</a><br> </div></div> </center>
[/dohtml]
Sep 10 2017, 12:14 PM
[dohtml]
<center><link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Allura' rel='stylesheet' type='text/css'><div style="border: solid 1px #1F2123;background-image: url(https://68.media.tumblr.com/1ba0be9a154210fa40268052d07549c0/tumblr_ogsnxwXzsZ1r7h4feo1_1280.png);box-shadow:0px 0px 5px black,0px 0px 20px #07090A inset; border-radius:20px/80px;width:450px;"><br><div style="width: 450px;font-family: 'Allura';text-align: center; font-size: 40px; color: #AC9E7E;text-shadow: 1px 1px 5px #3E3E48;margin-top:-3px; ">Roxfort Reloaded</div><div style="border-radius: 20px/80px; width:420px;box-shadow:0px 0px 15px #080A0B; padding: 5px;background-color:#0B0B11;border: solid 1px #151B1F;"/><div style="width: 420px;font-family: 'Verdana';text-align: center; margin-top:4px;font-size: 12px; color: silver;text-shadow: 0px 0px 9px #000000;margin-bottom:-5px;margin-top:0px;font-style:italic; ">Harry Potter - The days of future past</div>
<center><img src="http://alommuhely.hu/roxfort/etlogo.jpg" style="width:400px; opacity:0.7; border-radius: 20px/80px; padding: 5px;border: solid 2px #1F2123;background-image: url(https://68.media.tumblr.com/1ba0be9a154210fa40268052d07549c0/tumblr_ogsnxwXzsZ1r7h4feo1_1280.png);box-shadow:0px 0px 4px black;"></center>
<div style="width: 400px; text-align: justify;"><font color=#757287>1996-ot írunk, szeptemberben a Roxfort újra megnyitotta kapuit, hogy a '96-97-es tanévben is megállhassák a helyüket a diákok az iskolában. Voldemort már a múlté, két éve végleg megszűnt létezni, amikor is Winky a jövőből visszatérve meghiúsította a teljes alakot öltési próbálkozását, és még kezdetleges állapotában végleg elpusztította, előtte végighaladva minden szükséges lépésen, hogy a hocruxokat is megsemmisítse.
A béke és nyugalom korszaka köszöntött be, miután bár a Trimágus Tusa eredménytelenül zárult, de nem történt komolyabb sérülés, Cedric él, Sirius szabad, Féregfark pedig sok társával együtt már az Azkababan tölti méltó büntetését. Voldemort megmaradt hívei bujkálnak vagy épp újra kimosták magukat a bűnök alól, amiket elkövettek és az auroroknak hála egyre ritkábbak az ex-halálfalókról szóló hírek is.

Úgy tűnik, hogy a varázslóvilágot jelenleg béke és nyugalom övezi, de vajon meddig?
Légy részese te is az új kalandoknak!
Emelkedj ki bátorságoddal vagy légy te, aki újra sötétségbe borítja a világot!

<a href="http://roxfortreloaded.hungarianforum.com/t3-vilagleiras">Világleírás</a> ϟ <a href="http://roxfortreloaded.hungarianforum.com/t17-csoportok">Csoportok</a> ϟ <a href="http://roxfortreloaded.hungarianforum.com/f42-canon-karakterek">Canonok</a> ϟ <a href="http://roxfortreloaded.hungarianforum.com/f43-karakterkeresek">Karakterkérések</a>

<br></font></div></div><br /></div></center>
[/dohtml]
Last Visitors


Sep 18 2017, 06:07 PM
Sep 18 2017, 07:43 AM
Sep 17 2017, 05:45 PMComments
No comments posted.
Add Comment

Friends

14 posts
Active: Today at 01:16 am


12 posts
Active: Yesterday at 11:43 pm


1 posts
Active: Yesterday at 10:54 pm


1 posts
Active: Yesterday at 10:53 pm


7 posts
Active: Yesterday at 08:18 pm

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP